Η εξήγηση του Ντιλέινι για το «διαζύγιο» με την Μπαρτσελόνα (pic)

Η εξήγηση του Ντιλέινι για το «διαζύγιο» με την Μπαρτσελόνα (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Καταλανούς, και προχώρησε σε μία... εξομολόγηση για την αιτία που έφυγε από την Βαρκελώνη.

Τον λες περίεργο. Πολλές φορές ευέξαπτο, όμως κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα για τον χαρακτήρα του και πόσο αληθινός είναι. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο, εστίασε στους λόγους που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα.

Κλασικά μέσω Twitter εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να φύγει από την Ισπανία, πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Για να είμαστε ξεκάθαροι. Η απόφασή μου να φύγω για το σπίτι μου (στις ΗΠΑ) ήταν επειδή οι ΗΠΑ προειδοποίησαν όλους τους πολίτες να επιστρέψουν πίσω. Δεν είμαι σίγουρος αν οποιοσδήποτε άλλος που ζει στο εξωτερικό έχει ξαναβιώσει κάτι τέτοιο και σε αυτόν τον βαθμό είχε να κάνει με εμένα, την ασφάλεια και την υγεία μου. Αυτό είναι όλο. Επίσης, η απόφασή μου για το μέλλον δεν έχει να κάνει με το να είμαι στο σπίτι μου ή κάτι τέτοιο. Γύρισα στο σπίτι και δεν έχω βγει από αυτό για σχεδόν δύο μήνες. Είχα πρόσβαση σε γήπεδο και ο γυμναστής ερχόταν στο σπίτι μου.

Θα προτιμούσατε να κάθομαι στο σπίτι μου στη Βαρκελώνη, μόνος, να κάνω μέτρια γυμναστική ή να έχω τη δυνατότητα να είμαι στο σπίτι μου και να μένω σε φόρμα, έχοντας επίσης πρόσβαση σε γήπεδο για να κρατιέμαι σε φόρμα, σε περίπτωση που γινόταν κάτι; Τέλος, εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσε ο σύλλογος και αυτό που πονάει περισσότερο είναι το δέσιμο που δημιούργησα με τους φιλάθλους. Κατέστησα σαφές ότι ήθελα να τελειώσω εκεί (στην Μπαρτσελόνα) την καριέρα μου. Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όμως, όπως τα θέλεις. Οπότε προχωράω.

Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο και τους πρώην συμπαίκτες μου. Μακάρι να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, αλλά αυτή η απόφαση ήταν η καλύτερη για μένα και αυτό μετράει. Κάντε τις υποθέσεις και τις ιστορίες σας, αλλά τα μόνα γεγονότα για την απόφασή μου έρχονται από μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ