Επαφή Πασκουάλ-Καλάθη για την Ζενίτ

Επαφή Πασκουάλ-Καλάθη για την Ζενίτ

Ο Καταλανός τεχνικός προχώρησε σε επικοινωνία με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού για να μάθει τις προθέσεις του και να του εκφράσει ενδιαφέρον από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Δεν είναι κοινό μυστικό. Εξάλλου έχει γίνει ήδη γνωστό πως η Ζενίτ είναι η ομάδα που θα μας απασχολήσει γερά την επόμενη μέρα της Ευρωλίγκας, καθώς η Gazprom, η χορηγός εταιρεία που την ακολουθεί, αποτελεί την βασική υποψήφια για να αντικαταστήσει την Turkish Airlines στην χορηγία της διοργάνωσης.

Ας τα αφήσουμε αυτά αν και η παραπάνω παράγραφος αποτυπώνει τη δυναμική της και τον τρόπο που θέλει να κινηθεί.

Η Ζενίτ λοιπόν μέσω του Τσάβι Πασκουάλ, ήρθε σε επικοινωνία με τον Νικ Καλάθη για να του εκφράσει όσο πιο επίσημα γίνεται το ενδιαφέρον της. Η ρώσικη ομάδα είναι από τις λίγες που είναι ικανή να του προσφέρει τα λεφτά που έχει να πάρει από τον Παναθηναϊκό, να τον χρίσει απευθείας ηγέτη και αυτός από την μεριά του να την ανεβάσει επίπεδο.

Ο Καταλανός τεχνικός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Ο Καλάθης είναι σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον του στο ΟΑΚΑ, εξετάζει προτάσεις ενώ πρόσφατα στην Ισπανία γράφτηκε για το όνομά του ως υποψήφιος στόχος της Μπαρτσελόνα για την θέση του Μάλκολμ Ντιλέινι.

Τις επόμενες ημέρες θα μάθει και τις προθέσεις της διοίκησης της νυν ομάδας του, με την οποία έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη έτος (καλοκαίρι του 2021), με το υπάρχον συμβόλαιό του να είναι βαρίδι και σίγουρα θα αποτελέσει τροχοπέδη για την παραμονή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ