Ο Μάλκομ Ντιλέινι ΔΕΝ σκέφτεται να παίξει στην Ελλάδα

Ο Μάλκομ Ντιλέινι ΔΕΝ σκέφτεται να παίξει στην Ελλάδα

Η Ισπανία μοιάζει να είναι η μπασκετική Εδέμ για τον Αμερικανό σούπερ σταρ, που έριξε… πόρτα σε φίλο του Ολυμπιακού. Ο Ντιλέινι δεν έρχεται…

Όχι πως πέσαμε από τα σύννεφα, άλλωστε ουδέποτε πιστέψαμε ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Μάλκομ Ντιλέινι στην Ελλάδα. Τα προσφερόμενα από τους Ισπανούς χρήματα, σε συνδυασμό με την αξία του πρωταθλήματός τους, το γεγονός ότι οι δύο «μεγάλες» ομάδες είναι δυνάμει διεκδικητές κάθε χρόνο της Ευρωλίγκας, κάνουν τον Αμερικανό να μονοδρομεί το ενδιαφέρον του.

Βεβαίως, ο ίδιος Ντιλέινι ήταν που έλεγε ότι δεν έχει φύγει από την Μπαρτσελόνα, μέχρι που ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας, οπότε αν κάποιος δεν θέλει να τον πιστέψει έχει και… πάτημα, η αλήθεια όμως είναι πως ουδέποτε τον απασχόλησε η προοπτική να έρθει στην Ελλάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του. Το είπε ξεκάθαρα, σε… συνομιλία μέσω τιτιβισμάτων.

Με αφορμή τη συζήτηση για την επικείμενη συμφωνία του με τη Ρεάλ, ένας (προφανώς) φίλος του Ολυμπιακού τον ρώτησε αν θα έλεγε ναι, στην προοπτική να αγωνιστεί για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Η απάντηση ήταν μονολεκτική. Ένα ξεκάθαρο «όχι», ήρθε να τελειώσει τη… διαπραγμάτευση. Το ίδιο απάντησε και σε φίλο του Παναθηναϊκού. Και δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός, πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι ότι η χώρα μας έχει πάψει (αν ήταν ποτέ) να βρίσκεται μεταξύ των βασικών επιλογών ενός παίκτη, για να υπογράψει συμβόλαιο.

Οι Ισπανοί έχουν αυτή τη στιγμή τα πάντα, υπερτερώντας των Ρώσων στον… καιρό, καθώς διαφορετικές οι συνθήκες στη Βαρκελώνη ή τη Μαδρίτη και διαφορετικές στη Μόσχα. Οι Ιταλοί δεν έχουν επαφή με τα φάιναλ φορ εδώ και αρκετό καιρό, οι Τούρκοι παραμένουν μια από τις καλές επιλογές και μετά κάποιος παίκτης, επιπέδου Ντιλέινι, θα σκεφτεί την Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ