Μίτσιτς: «Πρότυπό μου ο Διαμαντίδης, σοφή επιλογή για μένα η Εφές»

Μίτσιτς: «Πρότυπό μου ο Διαμαντίδης, σοφή επιλογή για μένα η Εφές»

Ο Σέρβος γκαρντ σε live στο instagram ισχυρίστηκε ότι ο 3D είναι ο αγαπημένος του παίκτης και πως βγήκε σωστός που έφυγε από το Κάουνας για την Κωνσταντινούπολη πριν δύο χρόνια.

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος αδιαμφισβήτητα ήταν ο Βασίλιε Μίτσιτς, Ένας γκαρντ με πολύ ενέργεια που έδεσε τέλεια με τον Σέιν Λάρκιν.

Και από ότι φαίνεται πριν δύο καλοκαίρια η επιλογή του να αφήσει την Ζαλγκίρις για το συγκρότημα του Αταμάν ήταν ολόσωστη.

«Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον Λάρκιν. Η φιλία μας έχει αναπτυχθεί με τον καιρό. Ελπίζω, αυτό να συνεχιστεί για πολλά χρόνια», δήλωσε ο Βασίλιε Μίτσιτς στο Instagram της Έφες και πρόσθεσε:

«Πήρα μία πολύ σωστή απόφαση πριν από δύο χρόνια, όταν μετακόμισα στην Αναντολού Εφές. Δέχθηκα κριτική για την απόφασή μου και επίσης η Εφές ήταν από τις ομάδες που δέχονταν σκληρή κριτική, τα τελευταία χρόνια. Πήγα σε μία ομάδα που θα μπορούσα να τη βοηθήσω να επιστρέψει στις επιτυχίες, άρα η Εφές ήταν πολύ καλή επιλογή για μένα».

Για τους προπονητές που συνεργάστηκε, είπε: «Ο Ορχούν Ενέ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος εντός και εκτός παρκέ. Έμαθα πολλά από εκείνον. Ο Γιασικεβίτσιους είναι πολύ έξυπνος. Ο Εργκίν Αταμάν έχει το δικό του στιλ. Μου δίνει τεράστια ελευθερία στο παρκέ. Ο καθένας έχει παίξει τον δικό του ρόλο στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα με τους Ενέ, Γιασικεβίτσιους και Αταμάν. Δεν έχουν συμβάλει μόνο στο παιχνίδι μου, αλλά και στη ζωή μου. Εάν είσαι έξυπνος, τότε είναι να πιθανό να μάθεις διαφορετικά πράγματα, όταν συνεργάζεται με διαφορετικούς προπονητές».

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης; Ένας και μοναδικός… «Ο αγαπημένος μου παίκτης βάσει στιλ είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Έχουμε παρόμοια χαρακτηριστικά. Ήταν ένας παίκτης που μπορούσε να παίξει και στις δύο πλευρές του παρκέ. Μου αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ