Ο Οριόλα της Μπαρτσελόνα ένιωσε… συνταξιούχος

Ο Οριόλα της Μπαρτσελόνα ένιωσε… συνταξιούχος

Δεν είναι εύκολο να ξαναπιάσεις μπάλα, μετά τη δίμηνη απραξία. Ο Οριόλα προσπαθεί να ξαναβρεί τον ρυθμό του, αλλά δεν έχασε το χιούμορ του.

Έχει γίνει πολύς ντόρος σχετικά με το πώς θα είναι οι παίκτες, όταν επιστρέψουν από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας. Γιατί, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν τέλειωνε το πρωτάθλημα, μεσολαβούσε η μεταβατική περίοδος, ήταν ανοιχτά τα γυμναστήρια, κάθε παίκτης είχε τη δυνατότητα να κάνει ατομικές προπονήσεις, να βελτιώνεται. Τώρα, που αντιμετώπισαν πρωτόγνωρες καταστάσεις; «Ένιωθα σαν συνταξιούχος» είπε ο Πιέρ Οριόλα κι ίσως αυτό να είναι αρκετό, για να αντιληφθούμε τα πάντα.

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά δύο μήνες απραξίας, κι ο δυναμικός παίκτης ήταν λίγο… σκουριασμένος. Δεν έχασε πάντως το χιούμορ του. «Δεν έχω χάσει την επαφή με το καλάθι κι αυτό είναι αλήθεια με εξέπληξε» δήλωσε στη «Marca» και συμπλήρωσε: «Οι δύο μήνες αδράνειας φαίνονται, όπως και να το κάνεις. Στο σπίτι ακολουθούσαμε τον προγραμματισμό της ομάδας, αλλά είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνουμε στο γήπεδο. Σιγά σιγά θα βρούμε τον ρυθμό μας».

Ο κορωνοϊός πήγε πίσω τους παίκτες σε αθλητικό επίπεδο, ενώ οι περικοπές από τα σωματεία, μείωσαν τα εισοδήματά τους. «Το μπάσκετ και τα χρήματα δεν έχουν σημασία, αυτό που προέχει είναι η υγεία του καθενός από εμάς, των οικογενειών μας κι όλων των ανθρώπων» είπε ο Οριόλα, δείχνοντας πόσο συνειδητοποιημένος είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ