«Ερυθρόλευκος» ο Λαρεντζάκης – Πέρασε ιατρικά στο ΣΕΦ

«Ερυθρόλευκος» ο Λαρεντζάκης – Πέρασε ιατρικά στο ΣΕΦ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και πέρασε από εξετάσεις και τεστ για τον κορωνοϊό μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Μπορεί αρκετοί να θεωρούσαν και να δήλωναν σίγουροι πως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα αποτελέσει ένα από τα πιο… hot ονόματα της ελληνικής αγοράς το καλοκαίρι, όμως ο Ολυμπιακός φρόντισε να βάλει τέλος στο σήριαλ πριν καλά – καλά αυτό ξεκινήσει. Και επί της ουσίας έκανε δικό του τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος βρέθηκε ήδη στο ΣΕΦ τις προηγούμενες μέρες.

Όπως αναφέρει σήμερα η Sportday, ο Λαρεντζάκης έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάτι που επιβεβαιώνεται απόλυτα. Μιας και ο 27χρονος παίκτης της Μούρθια πήγε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πέρασε από εξετάσεις και έκανε και το απαραίτητο τεστ για τον κορωνοϊό.

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν και τον Παναθηναϊκό να αποτελεί έναν από τους συλλόγους που θα στόχευαν στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, όμως ο Ολυμπιακός έδρασε ταχύτατα και με μυστικοπάθεια για να κλείσει τον παίκτη.

Είναι μάλιστα εξαιρετικά πιθανό ο Λαρεντζάκης να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού εν όψει καλοκαιριού και να είναι ο πρώτος που θα ανακοινωθεί, ενισχύοντας τόσο το ελληνικό στοιχείο της ομάδας του Μπαρτζώκα, όσο και την περιφερειακή γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ