Πέσιτς: «Ούτε η ίδια η Euroleague δεν ξέρει τι θα κάνει»

Πέσιτς: «Ούτε η ίδια η Euroleague δεν ξέρει τι θα κάνει»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για τη Euroleague και τόνισε ότι ούτε η ίδια η διοργανώτρια αρχή δεν γνωρίζει τι θα κάνει για τη φετινή σεζόν.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφέρθηκε στο αν μπορεί η φετινή σεζόν της Euroleague να ξεκινήσει και πάλι και αποκάλυψε ότι ούτε η διοργανώτρια αρχή δεν ξέρει τι θα κάνει.

Παράλληλα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα επισήμανε ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα δεν έχουν έρθει ακόμα, εκφράζοντας τις ανησυχίες του για την κατάσταση την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πιστεύω πως ακόμη ούτε η ίδια η Ευρωλίγκα ξέρει τι θα γίνει. Δεν είναι στο χέρι της, εξαρτάται από τις πολιτικές αποφάσεις που θα πάρουν οι χώρες από τις οποίες προέρχονται οι ομάδες της διοργάνωσης. Η απόφαση δεν θα είναι εύκολη. Εμείς προετοιμαζόμαστε σαν να πρόκειται να παίξουμε κανονικά και θέλουμε να αγωνιστούμε.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα δεν έχουν έρθει ακόμη. Δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει η σεζόν και αν θα έχουμε κόσμο. Γιατί να αγοράσει κάποιος διαρκείας όταν δεν ξέρει αν θα μπορεί να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο; Θα μειωθούν τα έσοδα από τους χορηγούς γιατί το πρόβλημα στην οικονομία θα είναι συνολικό και οι ομάδες θα πασχίζουν για να βρουν χρήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ