Πρόστιμο στον Κρίστον επέκταση στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς

Πρόστιμο στον Κρίστον επέκταση στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς

Η Μπασκόνια θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενώ είναι ενοχλημένη από την απουσία του Αμερικανού παίκτη.

Αν τα ποσοστά δημοφιλίας έκριναν έναν προπονητή, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενδεχομένως θα συγκαταλέγονταν μεταξύ των χειρότερων του πλανήτη. Διαχρονικά! Δεν είναι αρεστός στους παίκτες του, δεν είναι ευέλικτος, δεν είναι συγκαταβατικός, πολλές φορές περνά τα όρια, όμως ταυτόχρονα είναι αποτελεσματικός, γι’ αυτό και πάντα βρίσκει δουλειά. Ενίοτε, ακόμα κι αν ο πρόεδρος μιας ομάδας θέλει να… τιμωρήσει τους παίκτες, αφήνοντάς του στα χέρια του Ιβάνοβιτς.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε αντικαταστήσει τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς στην Μπασκόνια και δεν ήταν λίγες οι φορές που πιστεύαμε ότι μετρά αντίστροφα. Από τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε κι επέστρεψε για να κάνει την τρίτη θητεία τους στους Βάσκους, κανείς δεν περίμενε ότι θα δέχονταν πρόταση για επέκταση της συνεργασίας. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Ιβάνοβιτς θα κάθεται στην άκρη του πάγκου της Μπασκόνια και την επόμενη σεζόν.

Οι Βάσκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις, ο Σεμάζ Κρίστον, όμως, παραμένει στις ΗΠΑ, γεγονός που θεωρήθηκε ως… πειθαρχικό παράπτωμα. Ο GM της Μπασκόνια, Φέλιξ Φερνάντεθ, υποστήριξε ότι ο Κρίστον θα τιμωρηθεί για την αδικαιολόγητη απουσία του από τις προπονήσεις. Ο Αμερικανός, που είχε ξεκινήσει τη σεζόν στη Λιμόζ, μετρούσε 9.1 πόντους, 3.7 ασίστ και 1.1 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, όμως τώρα μάλλον θα μετρήσει λιγότερα χρήματα στον λογαριασμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ