ΚΑΕ Ολυμπιακός και παίκτες συμφώνησαν για «ψαλίδι» 30%

ΚΑΕ Ολυμπιακός και παίκτες συμφώνησαν για «ψαλίδι» 30%

Οι παίκτες και η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός φαίνεται πως τα βρήκαν για μείωση στις αποδοχές τους κατά 30% τη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τους παίκτες του προκειμένου να δεχτούν μείωση στα συμβόλαια τους κατα 30% για τη φετινή σεζόν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι Πειραιώτες μαζί με τον Παναθηναϊκό είχαν διαφωνήσει με την Ευρωλίγκα στη συμφωνία της με την Ένωση Παικτών (ELPA) για μειώσεις 20%, αλλά αυτή δεν ήταν δεσμευτική και κάθε ομάδα είχε τη δυνατότητα να προβεί στις κατάλληλες οικονομικές ρυθμίσεις για την ίδια σε συζητήσεις με τους παίκτες.

Έτσι, σύμφωνα και με όσα αναφέρει η LiveSport, η διοίκηση των ερυθρόλευκων τα βρήκε με τους παίκτες, με τους περισσότερους να έχουν ήδη συμφωνήσει για τις «περικοπές. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν από τους πρώτους που συμφώνησαν στη μείωση αναγνωρίζοντας πόσο τον βοήθησε η ομάδα στην εξέλιξή του, ενώ και οι Έλληνες δεν διαφώνησαν και δέχτηκαν το «ψαλίδι», βλέποντας πως η διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής στην τήρηση των διακανονισμών για παλαιότερες οφειλές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ