Χέις για Σάρας: «Είναι απίστευτο ότι μπορεί να σε… βρίσει σε έξι διαφορετικές γλώσσες»

Χέις για Σάρας: «Είναι απίστευτο ότι μπορεί να σε… βρίσει σε έξι διαφορετικές γλώσσες»

Ο Νάιτζελ Χέις μίλησε για τη συνεργασία του με τον Σάρας στη Ζαλγκίρις και αποθέωσε τον προπονητή του.

Ο Νάιτζελ Χέις είχε ακούσει πολλές κουβέντες για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πριν πάει στη Ζαλγκίρις, με αποτέλεσμα να τον θεωρεί… μύθο. Ένας μύθος που μεγάλωσε στα μάτια του όταν συνεργάστηκε μαζί του.

Σε συνένευξη που παραχώρησε είπε για το πόσο έχει βελτιωθεί στα χέρια του Σάρας, για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Λιθουανό, τον αποθέωσε για όσα του έμαθε, αλλά και για το γεγονός πως μπορεί να σε… βρίσει σε έξι διαφορετικές γλώσσες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πριν έρθω στην Ζαλγκίρις, όλοι μου μιλούσαν για το πόσο καλός προπονητής είναι ο Σάρας και πόσο καλύτερος παίκτης θα γίνω παίζοντας για εκείνον. Με άγχωναν όμως λέγοντάς μου επίσης πόσο τρελός είναι κι όλοι το επαναλάμβαναν. Τελικά, άλλαξε την αντίληψή μου για το μπάσκετ, είναι ένας από τους πιο ωραίους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι απίστευτο ότι μπορεί να σε βρίσει σε έξι διαφορετικές γλώσσες.

Πρέπει να παραδεχθώ ότι είναι σε εντελώς άλλο level. Με τη βοήθειά του, και ολόκληρου του staff, έμαθα πώς να επιτίθεμαι, πώς να αντιδρώ σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Ποτέ μέχρι τώρα δεν ήμουν σε θέση να αναγνωρίζω την αδυναμία στην άμυνα του αντιπάλου και ο προπονητής να ξέρει πώς ακριβώς πρέπει να χτυπήσουμε. Με τον Σάρας, τα κατάλαβα όλα αυτά, πλέον βλέπω τους αγώνες μπάσκετ με τα μάτια ενός προπονητή.

Νομίζω ότι το να παίζω για τον Σάρας με έκανε να αρχίσω να σκέφτομαι ότι θα ήθελα να γίνω προπονητής. Θα έκανα όλα όσα βλέπω να εφαρμόζει ο ίδιος», είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ