Βατούτιν: «Ήθελαν να διώξω τον Ιτούδη, κορυφαία η περσινή ΤΣΣΚΑ»

Βατούτιν: «Ήθελαν να διώξω τον Ιτούδη, κορυφαία η περσινή ΤΣΣΚΑ»

Ο ισχυρός άντρας των Μοσχοβιτών, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, μίλησε για την σεζόν που πέρασε.

Η ιστορία τον δικαίωσε απόλυτα τον Αντρέι Βατούτιν καθώς την περσινή σεζόν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε την περσινή Ευρωλίγκα.

Ένα χρόνο μετά την περσινή επιτυχία, ο πρόεδρος των Μοσχοβιτών μίλησε στο RIA Novosti για το καλοκαίρι και τη δύσκολη περίοδο μετά την ήττα από τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Βελιγραδίου αλλά και τις «φωνές» για απομάκρυνση του Δημήτρη Ιτούδη.

«Μπορεί να μην το θυμάμαι με απόλυτη ακρίβεια, αλλά νομίζω ότι εγώ δεν έκλαψα στη Βιτόρια. Ο Δημήτρης Ιτούδης δάκρυσε, εγώ απλά ήμουν πλημμυρισμένος με έντονα συναισθήματα. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε κι ειδικά για τον Δημήτρη. Αν πάτε ένα χρόνο πίσω, το 2018, μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό, η ομάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με τόση πίεση, που δεν ήταν εύκολο να την αντέξουμε. Πολλοί τότε απαιτούσαν… αίμα, απαιτούσαν την αποχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Κάναμε ένα μικρό διάλειμμα για να ηρεμήσουμε. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι πήραμε την σωστή απόφαση, που δεν αλλάξαμε κάτι. Κρατήσαμε τον Δημήτρη στην ομάδα, κρατήσαμε τους βασικούς παίκτες και καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος. Ήταν ωραίο να βλέπεις την στρατηγική σου να δουλεύει και να αποδίδει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βατούτιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ