«Θα ήθελα να μείνω για πάντα στην Κωνσταντινούπολη»

«Θα ήθελα να μείνω για πάντα στην Κωνσταντινούπολη»

Ο Ντατόμε είναι με το ένα πόδι εκτός Φενέρμπαχτσε, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να μιλά με τα καλύτερα για την Κωνσταντινούπολη.

«Αν έπρεπε να ακούσω όλες αυτές τις φήμες, θα ήμουν πολύ ανήσυχος, όπως έπρεπε να ήμουν κι όταν έφυγε η Ulker, αλλά κι όταν έφυγε η Dogus από την ομάδα. Αν μπορούσα να μείνω για πάντα στην Κωνσταντινούπολη, θα ήμουν πολύ χαρούμενος, αλλά πάλι αν πρέπει να φύγω, θα μου πει το μυαλό μου τι να κάνω. Ψάχνω για καταστάσεις που θα με κάνουν χαρούμενο, έχοντας γύρω μου ποιοτικούς ανθρώπους».

Ο Τζίτζι Ντατόμε νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του κι αυτό δεν είναι περίεργο. Καθένας, που θα ήταν στο επίπεδό του, που θα είχε κάνει τόσο καλές χρονιές, που θα ήταν μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες, θα ένιωθε εξίσου… άνετος. Θέλει να μείνει στη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν θα χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του αν δεν συμβεί αυτό.

«Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη κι η κατάσταση είναι περίπλοκη. Έχω εμπιστοσύνη στο πώς θα κινηθεί η Ευρωλίγκα σε περίπτωση επανέναρξης της σεζόν» είπε ο Ιταλός, ο οποίος φροντίζει να είναι πάντα… πολιτικά ορθός ο λόγος του, να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο, να μην δημιουργήσει αντιπαλότητες. Πώς είναι ο Ντιλέινι; Καμία σχέση.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν κι οι απόψεις του για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Είναι ωραίο να σε καθοδηγεί ένας προπονητής αυτού του επιπέδου. Είναι ταυτόχρονα πολύ δύσκολο κι ευχάριστο, κι όμορφο. Έχει τεράστιο πάθος και πάντα είναι ειλικρινής με τους παίκτες» είπε και κάπου εκεί το έκανε λύσσα:

«Είναι ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν! Ξέρω ότι αυτό που λέω είναι βαρύ. αλλά είναι ο ηγέτης της ομάδας και σε κάνει να αποδέχεσαι πράγματα, που δεν θα δεχόσουν από άλλους προπονητές. Είμαστε πολύ καλά αυτά τα πέντε χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ