Περήφανος για τους παίκτες του δηλώνει ο Δημήτρης Ιτούδης

Περήφανος για τους παίκτες του δηλώνει ο Δημήτρης Ιτούδης

Η Ευρωλίγκα έκανε αφιέρωμα στην ΤΣΣΚΑ και τον Έλληνα τεχνικό, για την κατάκτηση της περυσινής κούπας, μιλούν Ιτούδης, Χάινς και Χίλιαρντ

Τα συναισθήματα και την άποψή του για τη στέψη της ΤΣΣΚΑ ως πρωταθλήτριας Ευρώπης τη σεζόν 2018-2019, κατέθεσε ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας σε βίντεο που ετοίμασε η διοργανώτρια αρχή.

«Ήταν ενθουσιασμός. Ένιωθα πως ήμουν πολύ περήφανος για τους παίκτες, τη διοίκηση, τον σύλλογο, την οικογένειά μου, τους φιλάθλους και για όσους πίστεψαν σε εμάς. Βελτιώσαμε τους εαυτούς μας και διορθώσαμε το πρόβλημα που είχαμε νωρίτερα στη σεζόν», είπε ο Έλληνας ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους των επόμενων χρόνων.

«Ψάχνω την επόμενη προπόνηση, την επόμενη κίνηση, τι πρέπει να κάνω για να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου, ώστε να βγουν από την άνεσή τους. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, γεμάτη με παίκτες που μπορούν να κάνουν διαφορετικές δουλειές. Θέλουμε να δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ».

Για τον Δημήτρης Ιτούδη μίλησε και ο Νταρούν Χίλιαρντ ο οποίος δήλωσε: «Είναι ένας κόουτς – θρύλος. Ξέρει πως να δίνει κίνητρο στους παίκτες του, ξέρει πως να τους σπρώχνει στα όριά τους. Ξέρει να κερδίζει, είναι έξυπνος».
Ιδιαιτέρως κολακευτικά ήταν και τα σχόλια του Κάιλ Χάινς. «Έκανε καταπληκτική δουλειά κάθε φορά που είχαμε τραυματισμούς ή νέους παίκτες. Μας διδάσκει σαν ένας καθηγητής σχετικά με το σύστημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ