Ο τραυματισμός του Κλάιμπερν και το ερώτημα του γιου του

Ο τραυματισμός του Κλάιμπερν και το ερώτημα του γιου του

Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του και εξηγεί πως πέρασε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της καραντίνας.

Ο άτυχος της σεζόν για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σίγουρα ήταν ο Γουίλ Κλάιμπερν. Ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε σοβαρά, υπέστη ρήξη χιαστών μέσα στην σεζόν και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του όσο εξελίχθηκε αυτή.

Μιλώντας στο Walla!Sports, ο Κλάιμπερν αναφέρθηκε σε όλα αυτά που βίωσε τους τελευταίους μήνες, αλλά και για την απορία του γιου του, για την οποία δεν έχει να του δώσει απάντηση.

Αρχικά αναφέρθηκε στον τραυματισμό του λέγοντας πως:

«Δεν έχω πλέον πρόβλημα. Αισθάνομαι καλά, αλλά δεν υπεράνθρωπος. Θα περιμένω την επόμενη σεζόν. Μου λείπει το παιχνίδι, η ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω από αυτό. Ο δίχρονος γιος μου, Σέιλον, κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί με ρωτάει συνέχεια πότε θα τον πάω στο γήπεδο, να δει έναν αγώνα. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι αυτό, να το ακούς από το παιδί σου και να μην ξέρεις τι να πεις και πότε θα είσαι σε θέση να ξαναπαίξεις».

Για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας στις ΗΠΑ:

«Στην περιοχή που μένω, στο Λας Βέγκας, δεν υπήρχε καθολική απαγόρευση μετακίνησης ή lockdown, οπότε ήμουν σε θέση να συνεχίσω τη διαδικασία της αποκατάστασής μου. Κάνω ακόμη θεραπείες, προπονούμαι σε ένα μικρό γήπεδο που είναι κοντά στο σπίτι μου. Γενικά αισθάνομαι καλά».

Για τη ρήξη χιαστού που υπέστη:

«Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι έγινε, ότι κάτι πήγε λάθος. Δεν ήξερα αμέσως πόσο σοβαρό ήταν αυτό, αλλά ήταν ξεκάθαρα κάτι που δεν είχα ξανανιώσει στο παρελθόν, ως πόνο. Ήταν πολύ ενοχλητικό όλο αυτό. Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, που πήραμε την EuroLeague, κάποια παιδιά έφυγαν, κι η ομάδα «χτίστηκε» κατά κάποιο τρόπο γύρω από μένα. Ήθελα να υπερασπιστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου όσα πετύχαμε πέρσι, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Όλα όμως τελείωσαν για μένα από νωρίς».

Για τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει ως τον χειρότερο trash talker που έχει συναντήσει:

«Δεν είναι ο μοναδικός, αλλά ναι, ο «Τσάτσο» είναι ένας από τους πιο αστείους. Για παράδειγμα, πολλές φορές στην προπόνηση, αν μου έβαζε καλάθι φώναζε το όνομά μου μετά. Υπήρχαν περιπτώσεις που καθόμασταν στον πάγκο και μου έλεγε γελώντας να μην φάω πολύ το βράδυ, γιατί πρέπει να κάνω έξτρα προπόνηση για να τον σταματήσω».

Τέλος, για τους πέντε καλύτερους συμπαίκτες που είχε:

«Θα πω τον Νάντο Ντε Κολό, τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, τον Μάικ Τζέιμς, τον Κόρι Χίγκινς και τον Κάιλ Χάινς. Αυτά που έχει κάνει ο Κάιλ είναι τρομερά, με το ύψος και το μέγεθός του. Είναι ένα τέρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ