Εντάξει, δεν είπαμε κι έτσι. Απολύθηκε μέσω… mail!

Εντάξει, δεν είπαμε κι έτσι. Απολύθηκε μέσω… mail!

Δεν είπαμε να παίξει η μπάντα του δήμου, ούτε να κυματίζουν μεσίστιες σημαίες στην πόλη, αλλά χάθηκε να πουν δια ζώσης το «απολύεσαι»;

Είμαστε στο 2020, το μπάσκετ είναι στυγνά επαγγελματικό, δεν χωράνε συναισθηματισμοί, πάνε οι… σημαίες και τα γλυκόλογα, αλλά ρε παιδιά, δεν είπαμε κι έτσι! Αν πιστέψουμε (και γιατί όχι, δηλαδή) τα γαλλικά δημοσιεύματα, η Βιλερμπάν έδιωξε τον Ζβέζτναν Μίτροβιτς μέσω… ενός ψυχρού (ή άψυχου, αν προτιμάτε) ηλεκτρονικού μηνύματος, Οι διοικούντες την ομάδα κάνουν λόγο για σοβαρό παράπτωμα.

Παρότι η πρώτη χρονιά των Γάλλων στην Ευρωλίγκα κρίθηκε πετυχημένη, ενδεχομένως και πέρα από τις αρχικές προσδοκίες, η παραμονή Μίτροβιτς στον πάγκο της Βιλερμπάν ήταν ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια, το οποίο είχε… επεισοδιακό φινάλε. Παρότι ο 50χρονος κόουτς είχε συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο, τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συζητά με την Μπάγερν Μονάχου ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά και πλήγωσαν την περηφάνια των Γάλλων.

Όπως έγραψε η Equipe, η Βιλερμπάν έστειλε mail στον Μίτροβιτς, ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας τους, επειδή θεώρησε «σοβαρό παράπτωμα» το ότι μίλησε με άλλο κλαμπ της Ευρωλίγκας, δίχως τη συγκατάθεση της ομάδας του κι ενώ δεσμεύονταν με συμβόλαιο. Το γεγονός επιβεβαίωσε η πλευρά του κόουτς, δίχως να απαντήσει, ή να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, για μια υπόθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ