«Θα είμαι ελεύθερος το καλοκαίρι», δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς

«Θα είμαι ελεύθερος το καλοκαίρι», δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς

Ο Αμερικανός γκαρντ περιμένει όπως όλοι την απόφαση της Ευρωλίγκα για το μέλλον της διοργάνωσης και αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι

Συνέντευξη στον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, και το «Delfi TV show» στη Λιθουανία παραχώρησε ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος τόνισε πως το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ λήγει το καλοκαίρι, ενώ επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στη Μονακό.

«Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν. Μόλις η Euroleague ανακοινώσει πως τελειώνει για φέτος, θα είμαι ελεύθερος. Στο μέλλον θα ήθελα να παίξω στη Μονακό. Δεν αγωνίζονται στη Euroleague, όμως άκουσα πως είναι όμορφα εκεί. Θα ήθελα να παίξω στο φινάλε της καριέρας μου εκεί, όταν δεν θα είμαι πια τόσο καλός».

Το ρεπορτάζ έλεγε πως ο Τζέιμς θα ανανέωνε τη συνεργασία του με τους Μοσχοβίτες, ωστόσο όταν προέκυψε η πανδημία όλα πάγωσαν και δεν προχώρησε η ανανέωση. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως όταν πλέον όλα αρχίσουν να… λειτουργούν δεν θα υπάρξει συμφωνία.

Ο Τζέιμς δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του και το μέλλον της διοργάνωσης. «Με ρωτάς αν πιστεύω πως θα έπρεπε να συνεχιστεί η σεζόν; Όχι. Θα συνεχιστεί; Δεν ξέρω. Θα είναι ανόητο να συνεχιστεί, αλλά δεν αποφασίσω εγώ. Αν συνεχιστεί, θα πρέπει να μιλήσουμε για πολλά θέματα. Αν κάποιος αρρωστήσει, τότε τι θα γίνει;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ