Έκλεισε οριστικά ο κύκλος του Μπλακ στη Μακάμπι

Έκλεισε οριστικά ο κύκλος του Μπλακ στη Μακάμπι

Η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ταρίκ Μπλακ. Ο Αμειρκανός ψάχνει τη νέα του… μπασκετική στέγη.

Έχει δώσει πολλά στη Μακάμπι και περίμενε κάπως διαφορετικό το τέλος της συνεργασίας τους. Ο Ταρίκ Μπλακ είναι υποχρεωμένος να βγει στην αγορά και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η «ομάδα του λαού» ανακοίνωσε το φινάλε της παρουσίας του στο Τελ Αβίβ. Με κάθε επισημότητα, αλλά και με σεβασμό στην προσφορά του.

Η τελευταία του σεζόν δεν ήταν όπως την ήθελε. Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό, που είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε 11 αγώνες της Μακάμπι στην Ευρωλίγκα. Πάντως, με 9.1 πόντους και 4.8 ριμπάουντ, έδειξε ότι παραμένει μια αξιόπιστη λύση.

Στα 28 του, με ύψος 2μ06, αλλά με δύναμη κι εμπειρία, ο πρώην ΝΒΑερ (Ρόκετς, Λέικερς) δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα, αρκεί να περάσει τα ιατρικά τεστ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την πλευρά του θα αναζητήσει ένα διαφορετικό μοντέλο σέντερ, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια η Μακάμπι είχε συνηθίσει να κινείται γύρω από τον Μπλακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ