Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ενημέρωση για άγνωστο τραυματισμό του Στάρτζεον και απουσία του από τα πλέι άουτ σε 3, 2, 1...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν τους έπεισε ο Μπερτομέου, αρνητικοί οι παίκτες

Οι περισσότεροι από τους αρχηγούς εμφανίστηκαν αρνητικοί στη συνέχιση της Ευρωλίγκας. Ο Μπερτομέου προτίμησε να τους ακούσει…

Δεν τους έπεισε ο Μπερτομέου, αρνητικοί οι παίκτες | to10.gr

Είχαμε γράψει νωρίτερα ότι ο Τζόρντι Μπερτομέου έπρεπε να πετύχει κάτι που έμοιαζε αν όχι ακατόρθωτο, εξαιρετικά δύσκολο. Μετρ των διαπραγματεύσεων, κατάλαβε ότι το παιχνίδι ήταν… χαμένο και προτίμησε να διαδραματίσει ρόλο ακροατή, από το να προσπαθήσει να μεταπείσει τους αρχηγούς των ομάδων, οι οποίοι ήταν αρνητικοί στο να επιστρέψουν στα γήπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τηλεδιάσκεψη ολοκληρώθηκε με τους αρχηγούς (συν έναν παίκτη από κάθε ομάδα) των κλαμπ της Ευρωλίγκας και του Eurocup να μην θέλουν να επιστρέψουν στα παρκέ. Η συζήτηση κράτησε 1.5 ώρα, ακούστηκαν διάφορες απόψεις, αυτή όμως που κυριάρχησε ήταν ότι οι αθλητές φοβούνται πως μετά από δύο μήνες αποχής και χωρίς προπονήσεις, υπάρχουν κίνδυνοι τραυματισμών.

Ο Μπερτομέου, όπως προαναφέραμε δεν πήρε θέση, αφήνοντας τους παίκτες να μιλήσουν. Θα ήθελε διαφορετική ανταπόκριση, αλλά αυτό έχει και με αυτό θα πορευτεί στη συζήτηση με τις 11 ομάδες – μέλη του Δ.Σ. της Ευρωλίγκας τη Δευτέρα (25/05). Εκείνοι είναι που θα πάρουν την απόφαση, όμως είναι δεδομένο ότι πλέον το πράγμα έχει… ζορίσει.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους Βασίλη Σπανούλη (αρχηγός) και Κώστα Παπανικολάου (εκπρόσωπος ELPA), ο Παναθηναϊκός από τους Νικ Καλάθη (αρχηγός) και Ίαν Βουγιούκα (εκπρόσωπος ELPA).