Πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα; (poll)

Πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα; (poll)

Την Δευτέρα αναμένεται η τελική απόφαση της διοργανώτριας αρχής για το μέλλον της λίγκας. Εσύ τι πιστεύεις; Πρέπει να συνεχιστεί η διοργάνωση ή πρέπει από τώρα οι ομάδες να σκέφτονται την επόμενη σεζόν; Ψήφισε στο poll του «10».

Μία μέρα πριν την τελική απόφαση. Υπάρχουν ομάδες που δεν συμφωνούν στην επιστροφή της Ευρωλίγκας, υπάρχουν και άλλες που το σκέφτονται. Οι παίκτες; Και αυτοί αμφιταλαντεύονται. Οι Ευρωπαίοι είναι πιο διαλλακτικοί, οι Αμερικάνοι περίπου αμετανόητοι. Γνωρίζοντας εξάλλου ότι μεγάλο ποσοστό του μισθού τους θα καταβληθεί την ώρα που θα υπάρξει ένα λογικό ψαλίδι, θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν έναν ενδεχόμενο τραυματισμό.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι προφασίζονται το πρόβλημα της επιδημίας, για να γλυτώσουν όλη αυτήν ταλαιπωρία και ουσιαστικά σιγά σιγά να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν. Ταυτόχρονα όλο αυτό το διάστημα, ήταν η ευκαιρία να βγουν προς τα έξω οι παθογένειες της διοργάνωσης και για αυτό αντιτίθενται για την επανέναρξή της, ώστε να δημιουργηθούν νέες και ευνοϊκότερες συνθήκες για αυτούς.

Οπως και να έχει, οι απόψεις διίστανται. Και για τις ομάδες και για τους παίκτες, δεν μπορεί κανείς να πει με ευκολία και σιγουριά ποια θα είναι η τελική απόφαση που θα παρθεί την Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη της Ευρωλίγκας.

Η απραγία πάντως και εννοείται τα άδεια γήπεδα έχουν κοστίσει με το παραπάνω τους συλλόγους, ήδη υπάρχουν φωνές που λένε ότι τα μπάτζετ θα σμικρυνθούν τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι παίκτες σε πολλές ομάδες αγνοούν την ύπαρξη κάποιου μισθού, την ώρα που η ELPA εχει συμφωνήσει για περικοπές για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Εάν επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, θα γίνουν οι αγώνες σε μία χώρα με την Ελλάδα, την Σερβία, την Ρωσία, τη Λιθουανία αλλά και την Σλοβενία να είναι ανάμεσα στις χώρες που θα ήθελαν να διοργανώσουν την τελική φάση του θεσμού.

Το θέμα και ουσιαστικά η απορία όλων, είναι μία. Πρέπει να γίνει αυτή η Ευρωλίγκα; Αξίζει μετά από τόσο καιρό αποχής να μπούμε και πάλι σε λογική προετοιμασιών και αγώνων, σε μία σεζόν που έχει στιγματιστεί από την πανδημία και αρκετοί παίκτες (και όχι μόνο) φοβούνται να επιστρέψουν στα παρκέ;

Από την μεριά μας, εκτός από την θέση μας που γίνεται γνωστή μέσα από τα κείμενά μας, σας θέτουμε το παρακάτω ερώτημα και σας ζητάμε να απαντήσετε. Πρέπει να συνεχιστούν οι αγώνες της Ευρωλίγκας;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ