«Υπήρχαν παίκτες με κατάθλιψη μετά την καραντίνα»

«Υπήρχαν παίκτες με κατάθλιψη μετά την καραντίνα»

Ο κόουτς της Βαλένθια, Χάιμε Πονσαρνάου παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της χώρας του και αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που είχε ο εγκλεισμός σε μερικούς αθλητές του.

Σιγά σιγά οι ομάδες μετρούν αντίστροφα. Γυμνάζονται, κάνουν ατομικές προπονήσεις και βάζουν στο πρόγραμμά τους μπάλα για να αρχίσουν να συνηθίζουν την κατάσταση που περνούν. Η μετάβαση είναι το πιο δύσκολο πράγματα, με την Liga Endesa να προετοιμάζεται για restart, την ώρα που αναμένεται η τελική απόφαση της Ευρωλίγκας.

Ο κόουτς της Βαλένθια, Χάιμε Πονσαρνάου, πάντως αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό για τους αθλητές του και όσα αντιμετώπισε όταν τους είδες για πρώτη φορά μετά το lock down. Ο τεχνικός των Νυχτερίδων παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Las Provincias» και υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Ήμασταν πάντα στη διάθεση των παικτών δίχως να τους επιβαρύνουμε, καθώς έπρεπε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Όταν επιστρέψαμε, δυστυχώς βρήκαμε… αρνητικές εκπλήξεις. Υπήρξαν παίκτες που ήταν σε χειρότερη κατάσταση απ’ ό,τι νομίζαμε με μια εικόνα κατάθλιψης! Πλέον ανεβαίνουν ψυχολογικά. Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά το να κάνεις αστεία face to face μαζί τους είναι καλύτερο από το να τα κάνεις μέσω μιας οθόνης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ