Παρτιζάν: «Ανήκουμε στην ελίτ της Ευρωλίγκας»

Παρτιζάν: «Ανήκουμε στην ελίτ της Ευρωλίγκας»

Μέσω του προέδρου τους, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, οι Σέρβοι ελπίζουν πως η διοργανώτρια αρχή θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα της την επόμενη σεζόν.

Η τελευταία φορά που είδαμε την Παρτιζάν στην Ευρωλίγκα ήταν η σεζόν 2013/2014. Οι Σέρβοι έχουν δημιουρήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, έχουν ξεμπερδέψει από τις παθογένειες του παρελθόντος και θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μάλιστα ο πρόεδρός τους, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, μέσω του “MaxBet Radio” το εξέφρασε αυτό με τον πιο έντονο τρόπο.

Δήλωσε: «H Δευτέρα είναι μια μεγάλη μέρα και περιμένω να κερδίσει το μπάσκετ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση ενόψει του Συμβουλίου της Ευρωλίγκας. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα γίνουν σεβαστά. Αναμένω ότι η Παρτίζαν θα ανταμειφθεί και θα πάρει θέση στην μπασκετική ελίτ» για να συνεχίσει εάν υπάρξει το ενδεχόμενο να περάσει η ομάδα του μέσω Wild Card λέγοντας «Θα είναι δώρο για μένα γιατί έχω τα γενέθλιά μου στις 25/5».

Τέλος την Τετάρτη (27/5) η Αδριατική Λίγκα συνεδριάζει αναφορικά με την συνέχεια της φετινής σεζόν, γεγονός για το οποίο ξεκαθάρισε ότι «όλα εξαρτώνται από όσα αποφασιστούν τη Δευτέρα κι αν διακοπεί οριστικά η Ευρωλίγκα, θα δούμε αν έχει νόημα να συνεχιστεί η ΑΒΑ. Αν η σεζόν ακυρωθεί, τότε θα ρισκάρουμε χωρίς λόγο την υγεία των παικτών. Από την αρχή θέλαμε να τελειώσουμε τη σεζόν σε EuroCup και ABA στο παρκέ. Φέτος είχαμε ομάδες που αγωνίζονταν στην Ευρωλίγκα με 4.000 εισιτήρια μέσο όρο κι ενώ εμείς είχαμε πολλά παραπάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ