Οριστικό: Τέλος η σεζόν σε Euroleague και Eurocup

Οριστικό: Τέλος η σεζόν σε Euroleague και Eurocup

Οι ομάδες συμφώνησαν με την πρόταση του Μπερτομέου και η σεζόν σε Euroleague και Eurocup ακυρώνεται οριστικά και αμετάκλητα.

Τέλος οριστικά και αμετάκλητα. Και εντός των επόμενων ωρών θα γίνει και επίσημα. Η Ευρωλίγκα ακυρώνεται, το ίδιο και το Eurocup και η σεζόν 2019-2020 θα είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

Δεν θα υπάρξει ανάδειξη νικητή της διοργάνωσης, ενώ λέγεται πως προκρίνεται το σενάριο να παραμείνουν για το 2020/21 οι ίδιες 18 ομάδες με φέτος.

Με την έναρξη της σημερινής τηλεδιάσκεψης, ο Μπερτομέου πήρε πρώτος τον λόγο και πρότεινε την ακύρωση της σεζόν, μιας και ο κορωνοϊός δεν επιτρέπει την επιστροφή στη δράση. Και ελοχεύει κίνδυνος τόσο για να νοσήσουν αθλητές και παράγοντες, αλλά και για να τραυματιστούν οι παίκτες.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων συμφώνησαν στο σύνολό τους, παρουσίασαν τις δικές τους θέσεις και ακόμα κι εκείνοι που ήταν θετικοί για να ολοκληρωθεί η σεζόν, ανέφεραν πως πλέον είναι υπέρ του… λουκέτου.

Τις δύο ελληνικές ομάδες εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Γιώργος Σκινδήλιας και Νίκος Λεπενιώτης.

Η απόφαση αφορά φυσικά και το Eurocup, το οποίο επίσης ακυρώνεται ενώ πλέον στην τηλεδιάσκεψη υπάρχουν συζητήσεις για την επόμενη σεζόν και ο Τζόρντι Μπερτομέου θα ανακοινώσεις τις αποφάσεις του σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ