Αντίθετος με τη διακοπή ο Παναθηναϊκός λόγω των εσόδων

Αντίθετος με τη διακοπή ο Παναθηναϊκός λόγω των εσόδων

Ο Παναθηναϊκός (δια στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου) ήταν η μόνη ομάδα στην τηλεδιάσκεψη των 11 στην Euroleague που δεν συμφώνησε με τη διακοπή λόγω της ζημίας που θα υποστεί στο οικονομικό κομμάτι.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η σεζόν στην Euroleague διακόπηκε οριστικά για φέτος, απόφαση που πάρθηκε στην τηλεδιάσκεψη των 11 ομάδων με τα εγγυημένα συμβόλαια. Μια απόφαση που προήλθε από τη συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων, αλλά όχι με ομοφωνία αφού μία εξ αυτών ήταν αντίθετη με τη διακοπή.

Κι αυτή η ομάδα ήταν ο Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εξηγεί πως οι «πράσινοι» δεν έχουν εισπράξει τα προβλεπόμενα έσοδα, άρα δεν είναι υπέρ της διακοπής, κάτι που ζήτησε μάλιστα να καταγραφεί. Οι υπόλοιπες δέκα τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του Τζόρντι Μπερτομέου κι έτσι ήρθε το πρόωρο φινάλε για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Από την πρώτη στιγμή ήμασταν σύμφωνοι με τη διακοπή. Όμως, περιμένουμε εδώ και τόσο καιρό να μας εξηγήσετε τι γίνεται με το θέμα των εσόδων, γιατί με τη συμφωνία που κάνατε και την μη συνέχιση της διοργάνωσης, δημιουργείται επιπλέον ζημιά πλέον. Γι’ αυτό τον λόγο θέλουμε να καταγραφεί η διαφωνία μας σε ό,τι αφορά τη διακοπή χωρίς να ξέρουμε ποια είναι τα έσοδά μας» ήταν συγκεκριμένα η θέση του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ