Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Λογικό να θέλει να παίξει σε γήπεδο Β' Εθνικής η ΑΕΚ, να τα λέμε κι αυτά
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χρήστος Σταυρόπουλος: «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος εξήγησε γιατί δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί η σεζόν κι έστειλε μήνυμα για την επόμενη μέρα της Αρμάνι.

Χρήστος Σταυρόπουλος: «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί» | to10.gr

Η Ευρωλίγκα αποτελεί οριστικά παρελθόν για φέτος, έπειτα από την απόφαση που έλαβε η διοργανώτρια αρχή. Στόχος, πλέον, όλων των ομάδων είναι η επόμενη σεζόν, με την ελπίδα να κυλήσει ομαλά αυτή η μεταβατική περίοδος, έως το επόμενο τζάμπολ, που δρομολογήθηκε ήδη για τον Οκτώβριο. Ο General Manager της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, θέλησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter να εκφράσει τις σκέψεις του γι’ αυτή την απόφαση, καθώς επίσης να στείλει και το μήνυμα της Αρμάνι, προς τους φιλάθλους της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πλήρες σχόλιο του Χρήστου Σταυρόπουλου: «Ήμασταν αποφασισμένοι να τελειώσουμε τη σεζόν και η Ευρωλίγκα κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια κι εξέτασε κάθε σενάριο επανέναρξης. Είναι στενάχωρο που μία τόσο συναρπαστική σεζόν θα τελειώσει στη μέση, αλλά ήταν η μοναδική απόφαση, η οποία μπορούσε να ληφθεί, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης.

Τώρα, επικεντρωνόμαστε στην επόμενη σεζόν, προκειμένου να καταστήσουμε βέβαιο ότι θα λάβουμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για μία σπουδαία διοργάνωση, γεμάτη ταλαντούχους παίκτες και σπουδαίες ομάδες, με το επίπεδο να διατηρείται πολύ ψηλά από την πρώτη μέρα. Είναι ευκαιρία να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να εδραιώσουμε τη θέση μας, ως κορυφαία λίγκα της Ευρώπης.

Τέλος, εμείς -ως Ολίμπια Μιλάνο- θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς και τους συνεργάτες μας, για τη διαρκή στήριξή τους και όλους τους φιλάθλους, που μας ακολουθούν παντού. Μας λυπεί ότι δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, αλλά ήδη ετοιμαζόμαστε για την επόμενη, που θα είναι συναρπαστική. Ανυπομονούμε να συναντηθούμε εκ νέου».