Πέσιτς για Ντιλέινι: «Είπε πως θα επιστρέψει και δεν το έκανε»

Πέσιτς για Ντιλέινι: «Είπε πως θα επιστρέψει και δεν το έκανε»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για τον Μάλκολμ Ντιλέινι και άφησε σαφείς αιχμές για τον Αμερικανο γκαρντ μετά την επιστροφή του από την καραντίνα.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τόνισε πως η ακύρωση της σεζόν στην Euroleague δεν αποτελεί έκπληξη, επεσήμανε πως άπαντες στην Μπαρτσελόνα τήρησαν το πρωτόκολλο, ενώ έριξε τα… βέλη του στον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μιλώντας για την απόφαση της Euroleague να ακυρώσει τη σεζόν τόνισε πως «δεν ήταν έκπληξη για κανέναν αυτή η απόφαση. Θέλαμε να παίξουμε, φυσικά, δεν υπάρχει δίλημμα σε αυτό, έτσι αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στείλαμε όλα τα απαραίτητα αιτήματα στην Euroleague.

Αυτό σημαίνει πως όταν πάρθηκε η απόφαση για την καραντίνα, όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μπήκαν σε καραντίνα. Ο Μάλκολμ (Ντιλέινι) είναι ο μόνος που αποφάσισε να φύγει, ακόμα κι αν δεν πήρε την έγκριση της ομάδας. Κάναμε ό,τι μας ζήτησαν, οι παίκτες πήγαν σπίτι τους, αλλά και οι Αμερικανοί και όλοι οι ξένοι της ομάδας. Προφανώς οι άλλες ομάδες δεν το σεβάστηκαν αυτό, όλοι έκαναν ό,τι ήθελαν».

Όσο για την αποχώρηση του Ντιλέινι ήταν λακωνικός. «Δεν θέλω να πω κάτι γι αυτό, επειδή δεν θέλω να συμμετάσχω σε αυτή την κουβέντα. Δεν ήρθε και αντίο. Είπε ότι θα έρθει, αλλά δεν ήρθε. Δεν υπάρχει κάποια σπουδαία φιλοσοφία εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ