Πέσιτς: «Η κατάσταση έπρεπε να αντιμετωπιστεί με ρεαλισμό»

Πέσιτς: «Η κατάσταση έπρεπε να αντιμετωπιστεί με ρεαλισμό»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε πως πολλές ομάδες ήθελαν να επιστρέψουν στα παρκέ, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Απο την πρώτη στιγμή ο Σβέτισλαβ Πέσιτς είχε υποστηρίξει ότι δύσκολα θα έχουμε επιστροφή στην αγωνιστική δράση στην Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε στο «Β92» και είπε πως υπήρξαν πολλές ομάδες που ήθελαν να παίξουν, όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα όσο φαίνονται.

Συγκεκριμένα είπε: «Πολλές ομάδες ήθελαν να παίξουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Οι σύλλογοι της Ισπανίας ήθελαν να επιστρέψουν στα παρκέ, γιατί ήδη προπονούνται. Η κατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί με ρεαλισμό. Άλλο τα συναισθήματα κι άλλο η πραγματικότητα. Τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει, πολλές χώρες δεν έχουν πρωταθλητή. Είναι δύσκολο να πάρεις αποφάσεις και είναι επίσης δύσκολο για κάποιον να σου πάρει όλα όσα κατέκτησες στο παρκέ».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Ίσως θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε, αλλά τώρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις συνθήκες που ενδέχεται να επικρατούν σε λίγο καιρό, σχετικά με τους φιλάθλους και άλλους τομείς. Τώρα η Euroleague θα έχει περισσότερο χρόνο να ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ