Ολυμπιακός: Αφήνει πίσω το παρελθόν ο Χαραλαμπόπουλος

Ολυμπιακός: Αφήνει πίσω το παρελθόν ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Έλληνας φόργουορντ των Ερυθρόλευκων θέλει να τραβήξει μία... γραμμή στο 2020 και να κοιτάξει με αισιοδοξία τη νέα σεζόν στο Λιμάνι της καρδιάς του.

Αποτελεί ένα πρότζεκτ που στον Ολυμπιακό το πιστεύουν απίστευτα. Οι Ερυθρόλευκοι οφείλουν τις επιτυχίες τους στην Ευρωλίγκα, σε τεράστιο βαθμό στον ελληνικό κορμό τους και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι από τα παιδιά που ΠΡΕΠΕΙ να βγουν για το ελληνικό μπάσκετ. Και δεν το γράφουμε αυτό θέλοντας να προσθέσουμε κάποιο επιπλέον βάρος στις πλάτες του Έλληνα φόργουορντ αλλά γιατί διαθέτει όλα τα στοιχεία για να τα καταφέρει.

Από την στιγμή που ανέλαβε εκ νέου τις τύχες του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας, επικεντρώθηκε στον «Χαραλαμπό», και στο πως θα καταφέρει να τον ενσωματώσει στα… θέλω του, μετά το αγροτικό στον Ιωνικό Νικαίας. Πήγαινε αρκετά καλά στις προπονήσεις και διαρκώς ανέβαζε ταχύτητα. Προσπαθούσε να προσαρμοστεί στις ανάγκες μίας ομάδας Ευρωλίγκας και βλέποντας το αποδεκατισμένο ρόστερ των Ερυθρόλευκων, βρήκε την ευκαιρία να… τρυπώσει στο ροτέισον του Ολυμπιακού και απλά περίμενε καρτερικά πότε θα φορέσει σε επίσημο παιχνίδι την φανέλα του Ολυμπιακού. Την φανέλα της ομάδας της καρδιάς του.

Η τύχη του γύρισε την πλάτη στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, έπεσε άτσαλα και γύρισε τον αστράγαλό του με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για μία ακόμα φορά. Ο Ολυμπιακός όμως όχι απλά δεν θα του γυρίσει την πλάτη, αλλά θα τον περιμένει να επιστρέψει γιατί τον υπολογίζει. Σιγά σιγά θέλει να δει τον Χαραλαμπόπουλο που όλοι περιμένουν. Δεν είναι και μεγάλος. Βαδίζει προς το 24ο έτος της ηλικίας του, όλο το διάστημα της καραντίνας προσπάθησε να προστατέψει το πόδι του και να μείνει σε καλή φυσική κατάσταση.

Πραγματοποιεί αυτό το διάστημα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και δουλεύει για να είναι έτοιμος το καλοκαίρι.

Μέχρι τότε, κοινοποίησε στο instagram μία φωτογραφία για το τέλος της σεζόν, στην οποία έγραψε: «Αυτό ήταν για φέτος. #soonagain 🔴⚪️», με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να του γράφει ότι κάνει προθέρμανση για την επόμενη σεζόν.

Στην οποία αναμένεται διαρκώς να παίρνει ευκαιρίες υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτό ήταν για φέτος. #soonagain 🔴⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Charalampopoulos (@v_charalampopoulos) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ