Όρκοι αγάπης από τον Βασίλιε Μίσιτς προς τον Αταμάν

Όρκοι αγάπης από τον Βασίλιε Μίσιτς προς τον Αταμάν

Ο Βασίλιε Μίσιτς δεν έχει πρόβλημα με τον Εργκίν Αταμάν και το έκανε σαφές με μια ξεκάθαρη δήλωσή του. Για να σταματήσουν οι φήμες…

Κάτι είπε, κάτι είπαν ότι είπε, εκείνος λέει πως δεν είπε τίποτα. Ξέρετε, δεν θέλει και πολύ για να στηθεί ένα σίριαλ κι αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη χώρα μας, συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών. Αν προσθέσετε και την απραξία, λόγω πανδημίας, αντιλαμβάνεστε πώς φτάσαμε στο να εμφανίζεται ο Βασίλιε Μίσιτς να πνέει μένεα κατά του προπονητή του στην Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν.

Μια υποτιθέμενη δήλωση του Σέρβου γκαρντ σε εφημερίδα της πατρίδα του, άναψε το φυτίλι. «… Η απόφαση για ακύρωση της σεζόν δεν του άρεσε, αλλά είναι πολύ καλός προπονητής. Ήταν σημαντικό γι’ αυτόν να πετύχουμε το στόχο μας. Ίσως να μην αντιλήφθηκε το μέγεθος του προβλήματα κι ίσως πίστευε ότι όλα θα μπορούσαν να γίνουν ξανά φυσιολογικά, με το πάτημα ενός κουμπιού» φέρεται να δήλωσε ο Μίσιτς. Εντάξει, δεν τον είπε και… ταβερνιάρη, ακόμα κι αν αυτή ήταν δήλωσή του, δεν σηματοδοτεί… casus belli.

Να σας πούμε ότι γνωρίζουμε πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα, δεν θα το επιχειρήσουμε. Ο Μίσιτς, πάντως, θέλησε να εξηγήσει τι συνέβη, να διαλύσει κάθε παρεξήγηση και να βάλει το θέμα στην πραγματική του διάσταση. «Για να σταματήσουν οι φήμες, ο καλύτερος τρόπος είναι μια ευθεία τοποθέτηση. Πρώτον, ποτέ δεν είπα αυτά τα λόγια. Δεν υπάρχει καμία διαφωνία με τον κόουτς Αταμάν. Έχουμε πολύ καλή σχέση» είπε ο Μίσιτς κι εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ