Ντατόμε: «Μ’ αντιμετωπίζουν με σεβασμό στα αποδυτήρια»

Ντατόμε: «Μ’ αντιμετωπίζουν με σεβασμό στα αποδυτήρια»

Σε μια διαφορετική συνέντευξη, στον Αρλάουκας, ο Ντατόμε μιλά για τη ζωή του, το μπάσκετ και τον τρόπο που βλέπει το παιχνίδι.

Η Ευρωλίγκα συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια και παρά τις αντιξοότητες και τις ανατροπές, που προκάλεσε ο κορωνοϊός, προσπαθεί να τα… γιορτάσει. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το επετειακό podcast, που δημοσιεύθηκε με τον Τζο Αρλάουκας να φιλοξενεί τον Τζίτζι Ντατόμε. Συζήτησαν για την πορεία του Ιταλού φόργουορντ στο μπάσκετ, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το παιχνίδι, αλλά και για τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ντατόμε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θυμάμαι την πρώτη μου ημέρα στο μπάσκετ, γιατί πάντα ήταν μέρος της οικογένειάς μου. Το μπάσκετ είναι απίστευτο. Μπορεί να σου δώσει πολλά, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, επομένως προσπαθώ να ηρεμώ μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μόνο όταν ακουστεί η κόρνα της λήξης λέω αν είμαι χαρούμενος, ή λυπημένος.

Κάθε μονοπάτι είναι διαφορετικό, τόσο στο μπάσκετ όσο και στη ζωή, επομένως πρέπει να προσαρμόζεσαι. Όσα περισσότερα καταλαβαίνεις, τόσα περισσότερα θα πετυχαίνεις.

Ξέρω ότι μοιάζω με έναν περίεργο τύπο, που κάνει τα πάντα εκτός από το να παίζει μπάσκετ. Αλλά πάντα αφήνω το παράθυρο ανοιχτό, μέσω των social media, για να μάθει ο κόσμος περισσότερα από εμένα. Είμαι από τους μεγαλύτερους -πλέον- στ’ αποδυτήρια και… κανείς δεν τολμά να με κοροϊδέψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ