Euroleague : Επιστροφές για Ολυμπιακό ενόψει Μπασκόνια

Euroleague : Επιστροφές για Ολυμπιακό ενόψει Μπασκόνια

Συμμετείχαν στο κομμάτι της προπόνησης χωρίς επαφές οι Γιάνις Στρέλνιεκς, Μπράιαν Ρόμπερτς και Νίκος Αρσενόπουλος και έχουν βάσιμες ελπίδες να ταξιδέψουν για Μπασκόνια.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν τα πράγματα στον Ολυμπιακό αναφορικά με τους τραυματίες. Το… έζησε και αυτό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φέτος, ο οποίος μετά από καιρό είδε πολυπληθή την προπόνηση της ομάδας του στο Φάληρο, ενόψει και της εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια (12/01, 21.30), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, ο Έλληνας τεχνικός είδες τους Μπράιν Ρόμπερτς, Γιάνις Στρέλνιεκς και Νίκο Αρσενόπουλο να συμμετέχουν στο κομμάτι της προπόνησης χωρίς επαφές. Οπως όλα δείχνουν στις επόμενες δυο προπονήσεις θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Βιτόρια, με τις πιθανότητες να είναι προς το μέρος τους.

Την ίδια ώρα ο Κιμ Τιλί μετράει αντίστροφα, πηγαίνει όλο και καλύτερα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι υπέρ χαρούμενοι για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ