Μεσίνα: «Ήταν η πιο σωστή απόφαση»

Μεσίνα: «Ήταν η πιο σωστή απόφαση»

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα σχολίασε την οριστική διακοπή της Euroleague.

Υπέρ της οριστικής διακοπής της Euroleague τάχθηκε ο Ετόρε Μεσίνα. Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο εξήγησε ότι ήταν δύσκολο να συντονιστεί μία διοργάνωση που διεξάγεται σε τόσες χώρες, σε μία σύνθετη περίοδο. Ο Μεσίνα έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα rsi.ch:

«Νομίζω ότι ήταν η πιο σωστή απόφαση, επειδή δεν υπήρχαν οι κατάλληλες οργανωτικές συνθήκες, δεδομένου και του γεγονότος ότι διάφορες χώρες βρίσκονταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω του ιού, τον οποίο αντιμετωπίζουν με διαφορετικούς τρόπους.

Παρά το γεγονός ότι η Euroleague έκανε τα πάντα για να υπάρξει επανεκκίνηση, συνειδητοποίησαν άπαντες ότι η προστασία των παικτών ήταν κάτι το θεμελιώδες. Οι ομάδες συμφώνησαν αμέσως, αλλά η θέση της Ένωσης Παικτών έχει τη σημασία της.

Αυτή τη στιγμή ξέρουμε πότε θα αρχίσουν οι αγώνες και ως εκ τούτου έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να περιμένουμε με λιγότερο άγχος τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από την διοργάνωση. Το γεγονός πως τη νέα σεζόν θα έχουμε τις ίδιες ομάδες είναι η σοφότερη λύση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ