Κλείνει τον Καλάθη για τρία χρόνια η Μπαρτσελόνα

Κλείνει τον Καλάθη για τρία χρόνια η Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοι ήρθαν σε συμφωνία με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, για τα επόμενα τρία χρόνια με τις απολαβές του να φτάνουν τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Το μόνο που απομένει είναι να πάρει την ελευθέρας του από τους Πράσινους.

Από την πρώτη στιγμή ο Νικ Καλάθης ήταν ο νούμερο ένα στόχος της Μπαρτσελόνα, μετά και την απομάκρυνση του Μαλκολμ Ντιλέινι. Οι Καταλανοί είχαν προσεγγίσει την μεριά του αρχηγού του Παναθηναϊκού, είχαν προχωρήσει στην αρχική προσφορά τους και από ότι φαίνεται έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.

Όπως τονίζουν από την Ισπανία η προσφορά του έχει φτάσει τα 5,5 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τρία χρόνια, ένα συμβόλαιο που ο Καλάθης φέρεται να τον καλύπτει απόλυτα, καταλαβαίνοντας και τις δύσκολες εποχές που έρχονται λόγω της πανδημίας.

Ο ομογενής γκαρντ έχει συμβόλαιο με το Τριφύλλι όμως η νυν ομάδα του δεν είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει με τα λεφτά που έχει να λάβει για τον τελευταίο του χρόνο. Αυτήν την στιγμή δεν μπορεί λοιπόν να ανακοινωθεί τίποτα απολύτως αφού ανήκει στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης και απομένει το ραντεβού του με την διοίκηση της ομάδας με την οποία συνεργάζεται τόσο καιρό.

Ο Καλάθης δεδομένα ψάχνει πάντως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Mundo τις προηγούμενες ημέρες να κάνει αναφορά ακόμα και σε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, την ώρα που όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας κοιτούν διακριτικά την υπόθεση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ