Απογοητευμένος από το τέλος της Ευρωλίγκας ο Σιμόν

Απογοητευμένος από το τέλος της Ευρωλίγκας ο Σιμόν

Ο Κροάτης φόργουορντ της Αναντολού Εφές στάθηκε στην απόφαση της διοργάνωσης για την πρόωρη λήξη της σεζόν αλλά και για το συμβόλαιο του που λήγει στις 30 Ιουνίου και αν δεν ανανεωθεί θα τον βρει free agent.

Απογοήτευση υπάρχει στις τάξεις της Εφές αναφορικά με την συνέχεια της Ευρωλίγκας και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση της.

Αυτήν η άποψη εκφράστηκε και δια μέσου Κρουνοσλαβ Σιμόν ο οποίος μιλώντας σε κροατικό Μέσο δήλωσε μεταξύ άλλων ότι εάν η ομάδα του Αταμάν δεν τον υπογράψει μέχρι τις 30 Ιουνίου μένει ελεύθερος.

Αρχικά για την Εφές είπε: «Ως σύλλογος απογοητευτήκαμε, γιατί ήμασταν πρώτοι στην κατάταξη. Αν δεν εμφανιζόταν η πανδημία, θα ήμασταν σίγουρα ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά μετά απ’ όλα όσα έγιναν, τέθηκε ένα ερώτημα αναφορικά με το πόσο δίκαια θα ήταν τα πράγματα αν συνεχιζόταν η σεζόν. Γιατί σε περίπτωση που τα Playoffs ήταν νοκ – άουτ, τότε δεν θα υπήρχε ούτε το πλεονέκτημα έδρας, ούτε κανα προβάδισμα για τις ομάδες που ήταν ψηλά στην κατάταξη. Θα ήμασταν όλες οι ομάδες στο ίδιο σημείο ουσιαστικά».

Για την διακοπή της Ευρωλίγκας είπε τόνισε: «Υπάρχουν πολλές παράμετροι που κατέστησαν πιο εύκολη μια τέτοια απόφαση. Απλά σκεφτείτε πόσες χώρες εμπλέκονται στη διοργάνωση και πόσο διαφορετικές είναι οι περιστάσεις σε κάθε μία».

Σχετικα με το μέλλον του υποστήριξε ότι εάν η Εφές δεν τον ανανεώσει μέχρι τις 30 Ιουνίου τότε μένει ελεύθερος.

«Η ομάδα έχει το δικαίωμα να ανανεώσει αυτόματά το συμβόλαιό μου για ακόμη ένα χρόνο, αλλά πρέπει να το κάνει μέχρι τις 30 Ιουνίου. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή την στιγμή τι θα γίνει. Είναι δύσκολο πάντως να περιμένεις ότι η αξία των παικτών θα είναι ίδια σε σχέση με πριν, δεδομένου ότι οι σύλλογοι υπέστησαν μεγάλη οικονομική ζημία και ήδη κάποιοι έχουν ανακοινώσει μειώσεις για την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Σίμον που μετρά τρία χρόνια στην Αναντολού Εφές, έχοντας φέτος 8,9 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ