Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Τώρα είναι καλός ο... Αμπέλ» που λέει και ο Μπόγρης;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φενέρμπαχτσε: «Έντονα παράπονα των ξένων για τους μισθούς, σε ρόλο πυροσβέστη ο Μαχμούτογλου»

Όλο και πιο δύσκολα πράγματα γίνονται για την Φενέρ, με τους ξένους παίκτες να εκφράζουν τα παραπονά τους για την μη αποπληρωμή των μισθών τους.

Φενέρμπαχτσε: «Έντονα παράπονα των ξένων για τους μισθούς, σε ρόλο πυροσβέστη ο Μαχμούτογλου» | to10.gr

Τα πράγματα δεν είναι καλά στην Φενέρμπαχτσε. Και αυτό Είναι κάτι που το γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Η ομάδα από την Τουρκία έχει οικονομικά προβλήματα και σύμφωνα με Μέσα της γειτονικής χώρας αυτά όλο και διογκώνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Σερκαν Χαμζάογλου, οι ξένοι παίκτες της ομάδας στράφηκαν προς την πλευρά της διοίκησης και παραπονέθηκαν για τους χρωστούμενους μισθούς τους. Υπήρξε λοιπόν ένταση με τους γηγενείς να παίρνουν το μέρος της διοίκησης και τον Μελιχ Μαχμούτογλου να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα σε ρόλο πυροσβέστη.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο δημοσίευμα η πλευρά της τουρκικής ομάδας αναμένεται να έχει και νέα συνάντηση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το θέμα του συμβολαίου του τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία και θα υπάρχει εξέλιξη είτε αρνητική είτε θετική στις επόμενες εβδομάδες. Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ αλλά και μειώσεις των μισθών του υπάρχοντος ρόστερ με την Φενέρμπαχτσε να είναι αναγκασμένη να διαθέσει λιγότερα λεφτά για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.