Ανακατατάξεις στην Μπαρτσελόνα λόγω Καλάθη

Ανακατατάξεις στην Μπαρτσελόνα λόγω Καλάθη

Μέσα της Ισπανίας τονίζουν πως από την στιγμή που θα αποκτηθεί ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναγκαστικά θα υπάρξουν αλλαγές και μειώσεις στα συμβόλαια των υπόλοιπων Καταλανών.

Όταν έρχεται σε μία ομάδα ένας τόσο σημαντικός παίκτης,  ειδικά σε μία εποχή όπως την τωρινή μετά την πανδημία, είναι λογικό να υπάρξουν ανακατατάξεις σε όλο το ρόστερ και το πλάνο του συλλόγου.

Μιλάμε για την περίπτωση λοιπόν του Νικ Καλάθη, ο οποίος φαίνεται πως είναι με το ενάμισι πόδι στην Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να του έχουν καταθέσει μία πρόταση που κυμαίνεται κοντά στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη τριετία.

Ακόμα λοιπόν και σε ένα τόσο ισχυρό κλαμπ, όπως η Μπάρτσα, ένα τέτοιο… άνοιγμα αναμένεται να προκαλέσει κάποιες αλλαγές στο μπάτζετ, με την Mundo Deportivo να τονίζει πως θα υπάρξει… ψαλίδι σε πολλά συμβόλαια.

Αρχικά είναι δεδομένο ότι ο Αρτέμ Πουστοβόι θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ οι μπλαουγκράνα σκέφτονται να κόψουν λεφτά και από τους τους Τόμιτς και Κούριτς.  Μείωση αναμένεται να δεχθεί και ο Πιέρ Οριόλα, ενώ τα βαριά συμβόλαια της ομάδας δύσκολα θα παραμείνουν ανεπηρέαστα. Οι Μίροτιτς, Χίγκινς, Αμπρίνες και Ντέιβις έχουν να λάβουν πολλά το επόμενο έτος και δύσκολα δεν θα υπάρξει συζήτηση για μείωση των κασέ τους.

Εάν η Μπαρτσελόνα προβεί σε μία τέτοια κίνηση, τότε τονίζεται στην Mundo πως θα υπάρξει μουρμούρα στις τάξεις της ομάδας της Βαρκελώνης, καθώς ήδη έχουν δεχτεί οι παίκτες μείωση στους μισθούς τους. Φανταστείτε λοιπόν να συμβεί αυτό και με την αφορμή της απόκτησης του Νικ Καλάθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ