«Προτάθηκε σε Βίρτους Μπολόνια και Ολυμπιακό ο Ντένμον»

«Προτάθηκε σε Βίρτους Μπολόνια και Ολυμπιακό ο Ντένμον»

Δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο πως προτάθηκε στους Ερυθρόλευκους ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Μετά και το τέλος της Ευρωλίγκας είναι λογικό τα σενάρια και η μεταγραφολογία να ανθίζουν. Στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι στην αγορά και ψάχνει τους επόμενους στόχους του για να θωρακίσει την ομάδα ως πρέπει για την επόμενη χρονιά, είναι αναμενόμενο να του… χρεώνουν διαρκώς παίκτες.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα basketinside.com γράφτηκε ένα γνώριμο όνομα για την Ελλάδα. Σύμφωνα με τους γείτονες στον Ολυμπιακό αλλά και την Μπολονια προτάθηκε ο τέως γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Ντένμον.

Η ομάδα του Τεόντοσιτς έχει ανακάμψει πλήρως, θέλει να ενισχυθεί κι άλλο ενόψει της επόμενης χρονιάς και παράλληλα σκέφτεται το πως θα εισχωρήσει στην Ευρωλίγκα, που είναι και ο διακαής της πόθος.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός εννοείται πως ψάχνεται για καλούς παίκτες, με το εν λόγω δημοσίευμα να τονίζει ότι ο Μάρκους Ντένμον ήταν μία εκ των προτάσεων του ατζέντη του στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη σεζόν ο πρώην παίκτης της Μπρίντιζι και του Παναθηναϊκού  αγωνίστηκε στην Κίνα (παίζει από το 2018 στους Zhejiang Golden Bulls) όμως επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη ως πρωταγωνιστής και σε ομάδα με φιλοδοξίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ