Μαντέψτε τις μεταγραφές της ΤΣΣΚΑ και… κερδίστε

Μαντέψτε τις μεταγραφές της ΤΣΣΚΑ και… κερδίστε

Πιστοί στις παραδόσεις, οι διοικούντες την ΤΣΣΚΑ προσφέρουν δώρα, σε όσους φιλάθλους προβλέψουν τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διασκεδάσεις τις φήμες, την ακατάσχετη καλοκαιρινή μεταγραφολογία και παράλληλα να βάλεις τους φιλάθλους της ομάδας στο… παιχνίδι, να τους δώσεις κίνητρο να ασχοληθούν, να μετατρέψεις μια καθόλα άβολη κατάσταση σε… διασκέδαση. Η ΤΣΣΚΑ το κάνει με επιτυχία εδώ και τέσσερα χρόνια.

Η ομάδα του Βατούτιν έχει μπει, όπως όλα τα κλαμπ της Ευρωλίγκας, σε μεταγραφική διαδικασία, από τη στιγμή που (την προηγούμενη Δευτέρα) τέλειωσε -άδοξα- η φετινή σεζόν. Η VTB League έχει κλείσει εδώ και καιρό, οπότε πλέον ο Δημήτρης Ιτούδης κι οι συνεργάτες του προχωρούν στον σχεδιασμό τους.

Ήδη ο Κώστας Κουφός, ο Ρον Μπέικερ κι ο Κάιλ Χάινς δεν θα παραμείνουν κάτοικοι Μόσχας, αντίθετα ο Μάικ Τζέιμς επέκτεινε τη συνεργασία, ενώ αναμένεται να εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα της Ρωσίας ο «δικός μας» Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι μεταγραφές κι οι αποδεσμεύσεις δεν σταματούν εδώ.

Η ΤΣΣΚΑ οργάνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ψηφοφορία, καλώντας τους φίλους της να βρουν ποιοι θα είναι οι μεταγραφικοί της στόχοι. Εν μέσω πολλών πληροφοριών, ψιθύρων, fake news, αλλά και πραγματικών ειδήσεων, όσοι θεωρούν ότι έχουν την ικανότητα (ενδεχομένως και το χάρισμα), δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν την τύχη τους και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Είναι το τέταρτο καλοκαίρι, που οργανώνεται αυτή η διάδραση κι η οποία λειτουργεί αποτρεπτικά για τους ευφάνταστους συναδέλφους, που μετακινούν τη μισή Ευρώπη στη Μόσχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ