Μπορεί το… ντόμινο να στείλει τον Ούντο στην ΤΣΣΚΑ;

Μπορεί το… ντόμινο να στείλει τον Ούντο στην ΤΣΣΚΑ;

Η μετακίνηση του Κάιλ Χάινς στο Μιλάνο, αφήνει μια κενή θέση στη ρακέτα της ΤΣΣΚΑ κι ο Έκπε Ούντο θέλει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα…

Όταν γίνεται μια μεταγραφή αυτού του επιπέδου, όπως η μετακίνηση του Κάιλ Χάινς από τη Μόσχα στο Μιλάνο, πολλά μπορεί να συμβούν. Ξεκινά ένα ντόμινο, θέσεις ανοίγουν, παίκτες ευνοούνται, οι φίλαθλοι (κι όχι μόνο) παρατηρούν και κάνουν σενάρια. Ένα από αυτά θέλει τον Έκπε Ούντο να πηγαίνει στην ΤΣΣΚΑ, αν κι ο ίδιος κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Ο Χάινς θα είναι παίκτης της Αρμάνι, ο Γκουντάιτς φεύγει κι είναι περισσότερες της μιας οι ομάδες που τον θέλουν, αλλά την ίδια στιγμή ο Ιτούδης σκέφτεται αν θα καλύψει το κενό του Αμερικανού με τον Μιλουτίνοφ, ή αν θα πάρει και δεύτερο σέντερ, για να δημιουργήσει ισχυρή φροντ λάιν.

Ο Ούντο έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα κι ο Τζο Ίνγκλις (συμπαίκτης του στους Τζαζ) δημιούργησε εντυπωσιακή ίντριγκα. Ο πρώην σέντερ της Φενέρμπαχτσε κατέγραψε ότι δεν περίμενε να γίνει το deal Αρμάνι και Χάινς, για να τιτιβίσει ο Ίνγκλις «τώρα εσύ πηγαίνεις στην ΤΣΣΚΑ».

Ο Νιγηριανός σέντερ δεν σήκωσε το… γάντι, απαντώντας με το ουδέτερο «θα δούμε τι θα συμβεί»… Ακόμα, όμως, κι αν ο Ούντο δεν αντέδρασε, τα λόγια του Ίνγκλις ήταν αρκετά για να γραφτεί άλλο ένα καλοκαιρινό μεταγραφικό σενάριο, που είναι για την ώρα στις πρώτες του σελίδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ