Βατούτιν: «Ήθελε να ζήσει νέες προκλήσεις ο Χάινς»

Βατούτιν: «Ήθελε να ζήσει νέες προκλήσεις ο Χάινς»

Ο Ρώσος πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ επιβεβαίωσε το (φιλικό) διαζύγιο με τον Χάινς, ο οποίος θέλει να ανανεωθεί, γι’ αυτό αλλάζει περιβάλλον.

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά η είδηση ότι ο Κάιλ (Χάινς) φεύγει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι αλήθεια. Επικοινώνησε τηλεφωνικά μ’ εμένα, τον προπονητή και πολλούς από τον σύλλογο το πρωί, ανέφερε στους συμπαίκτες του ότι ήθελε μια νέα πρόκληση, ότι ήθελε να αλλάξει περιβάλλον, ύστερα από επτά επιτυχημένες σεζόν».

Ο Αντρέι Βατούτιν δεν έχει μάθει να… χάνει. Ούτε σε αγωνιστικό επίπεδο, πολύ περισσότερο παίκτες. Συνήθως είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι, όμως στην περίπτωση του Χάινς δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αλλάξει γνώμη στον παίκτη του. Το να αλλάξει περιβάλλον, να ζήσει νέα περιπέτεια, να ανανεωθεί, ήταν στοιχεία που δεν μπορούσε να του προσφέρει.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΤΣΣΚΑ δήλωσε στο Sport Express πως «το συμβόλαιό του ήταν «κλειστό» μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά περιελάμβανε την πιθανότητα να βγει από αυτό, έναντι αποζημίωσης. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός, νωρίτερα θέλαμε να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασία μας, αλλά η απόφασή του δεν άλλαζε.

Σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία ενός ανθρώπου, που έδωσε τόσα πολλά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είχε τόσο μεγάλες επιτυχίες εδώ κι έγινε φίλος με όλους μας. Του ευχόμαστε υγεία, για εκείνον και την οικογένειά του, και κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα.

Αυτή την στιγμή, ο σύλλογος και ο ατζέντης του διαμορφώνουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, μόλις τελειώσει αυτή η διαδικασία θα έρθουν οι ανακοινώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ