Σαρώνει την αγορά και ράβει κοστούμι για φάιναλ φορ

Σαρώνει την αγορά και ράβει κοστούμι για φάιναλ φορ

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι τινάζει την μπάνκα στον αέρα, παίρνει όποιον θέλει και δημιουργεί μια ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει θέση στο φάιναλ φορ.

Είναι ακόμα νωπές οι εικόνες από το Μπέργκαμο κι από το Μιλάνο (κοντινές πόλεις), εκεί όπου χτύπησε αλύπητα ο κορωνοϊός. Κόσμος που «έφυγε», εικόνες που έκαναν την καρδιά μας να παγώνει, θλίψη, τρόμος. Η ζωή προχωρά κι όλοι θέλουν να ξαναδώσουν ζωή και χαμόγελο στο Μιλάνο. Πρώτος απ’ όλους ο Τζόρτζιο Αρμάνι, που… μοιράζει πόνο και φτιάχνει ομάδα να πρωταγωνιστήσει, να διεκδικήσει θέση στο φάιναλ φορ.

Ο Αρμάνι έχει βιώσει την… κατάρα της ομάδας. Μοιάζει με το γιοφύρι της Άρτας, καθώς ολημερίς το χτίζει ο… μπάρμπα Γιώργης (δεν τον λες) και το βράδυ γκρεμίζεται. Και ποιους δεν έχει «αγοράσει», αλλά το αποτέλεσμα δεν τον δικαιώνει. Αυτή τη φορά, όμως, ράβει ένα… μοναδικής ομορφιάς κοστούμι.

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του κι είναι έτοιμος να τα δώσει όλα, αλλά δεν φτάνει από μόνος του. Πρώτος που αποκτήθηκε, για να ενσαρκώσει το όραμα για την επιστροφή της ομάδας από το Μιλάνο στην κορυφή της Ευρώπης ήταν ο Μάλκομ Ντιλέινι, που άφησε τη Βαρκελώνη για να μετακινηθεί στην Ιταλία. Ηχηρή μεταγραφή, αλλά και πάλι δεν… τρελαθήκαμε.

Ακολούθησε ο Κάιλ Χάινς, η απόλυτη έκπληξη του καλοκαιριού, καθώς δεσμεύονταν με συμβόλαιο, με την ομάδα που έζησε μοναδικές στιγμές, μεγάλες επιτυχίες κι ακόμα μεγαλύτερα νούμερα στον τραπεζικό του λογαριασμό. Δεν αφήνεις εύκολα την ΤΣΣΚΑ, αλλά φαίνεται πως ο Αρμάνι είχε τον τρόπο να τον πείσει.

Επόμενος στόχος ο Ντέρικ Ουίλιαμς της Φενέρμπαχτσε, ένας… θεόμουρλος Αμερικανός, που όμως ξέρει καντάρια μπάσκετ. Ο γαλαξίας των αστέρων δημιουργείται κι η Αρμάνι προβάλλει ως δυνάμει διεκδικήτρια. Ο Μεσίνα θα έχει λύσεις σε όλες τις θέσεις, σε μια εποχή που όλοι οι άλλοι μετράνε τα χρήματά τους και… κόβουν, ο Αρμάνι του είπε «προχώρα και σε καλύπτω».

Αίφνης, μια νέα δύναμη προέκυψε. Στα χαρτιά, γιατί στην πράξη είναι αλλιώς τα πράγματα, όμως αν υπάρχει μια φορά που η ομάδα από το Μιλάνο προκαλεί δέος, όχι για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, αλλά για τις εξαιρετικές μεταγραφές της, είναι τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ