Αρνείται να ακολουθήσει το πρωτόκολλο υγείας ο Στούνταμαϊρ

Αρνείται να ακολουθήσει το πρωτόκολλο υγείας ο Στούνταμαϊρ

Ο 37χρονος σέντερ της Μακάμπι εξέφρασε τις σκέψεις και την αντίθεσή του σε ό,τι έχει αποφασίσει η Λίγκα.

Ο Αμάρε Στούνταμαϊρ δήλωσε αντίθετος με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Λίγκας του Ισραήλ το οποίο υποχρεώνει τους παίκτες να μείνουν σε καραντίνα για το. Ο 37χρονος σέντερ της Μακάμπι εξέφρασε τις σκέψεις και την αντίθεσή του σε ό,τι έχει αποφασίσει η Λίγκα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Μόλις άκουσα ότι η WinnerLeague ζητάει από όλους τους παίκτες να μείνουν στα σπίτια τους για δύο μήνες, ενώ όλοι οι άλλοι (επιτελείο και όλοι στη χώρα) μπορούν να απολαύσουν το όμορφο καλοκαίρι στο Ισραήλ.

Είμαι πατέρας μονογονεϊκής οικογένειας που πρέπει να φροντίζω τον γιο μου (φαγητό, σχολείο, δραστηριότητες μετά το σχολείο), δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνω στο σπίτι για δύο μήνες. Ήμουν εδώ στο Ισραήλ για όλη τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κοροναϊού, ακολουθώ κάθε κανόνα. Τώρα οι παίκτες τιμωρούνται γι αυτό. Συγγνώμη. Δεν μπορώ να το κάνω», έγραψε σε InstaStory ο Αμάρε Στούνταμαϊρ, ο οποίος αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο στο rotation της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, δεδομένου ότι έχει λυθεί η συνεργασία με τους Ταρίκ Μπλακ και Τζέιλεν Ρέινολντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ