Φεύγει ο Αλμπισί από την Ζενίτ και τον κοιτάει η Φενέρ

Φεύγει ο Αλμπισί από την Ζενίτ και τον κοιτάει η Φενέρ

Ο Γάλλος γκαρντ δεν θέλει να συνεχίσει στην Ρωσία. Ενδιαφέρεται για την περίπτωση του η Φενέρ, τον κοιτάνε και οι Άλμπα, Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν.

Μετά το τέλος της Ευρωλίγκας οι ομάδες αρχίζουν και ψάχνονται για την επόμενη σεζόν και τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ τους.

Η Ζενίτ διαθέτει το χρήμα όμως αυτό δεν σημαίνει πως η Ρωσία είναι και το ιδανικό μέρος για να μένει κάποιος. Ο Άντριου Αλμπισί λοιπόν δεν φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίζει στην πόλη της Αγίας Πετρούπολης.

Ο Γάλλος γκαρντ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και ήδη εμφανίζονται μνηστήρες για την υπογραφή του. Για τον Αλμπισί έχει δείξε ενδιαφέρον η Φενέρμπαχτσε, η οποία αναμένεται να μειώσει το μπάτζετ της, με τις αποχωρήσεις να είναι μαζικές, οπότε είναι αναγκασμένη να βρει τους επόμενους παίκτες που θα τραβήξουν το φορτίο στη νέα εποχή της.

Επίσης είναι στο στόχαστρο των Άλμπα, Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν, με Μέσα της Ισπανίας να τονίζουν ότι είναι και οι ομάδες που συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ