Ούντο: «Ο Ομπράντοβιτς με βοήθησε να είμαι ο καλύτερός μου εαυτός στο παρκέ»

Ούντο: «Ο Ομπράντοβιτς με βοήθησε να είμαι ο καλύτερός μου εαυτός στο παρκέ»

Ο Νιγηριανός σέντερ ερωτήθηκε για την συνύπαρξή του για τον Σέρβο τεχνικό στην Φενέρμπαχτσε, για τον οποίο είχε μόνο καλά πράγματα να πει.

Δεν μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό ο Έκπε Ούντο για την συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς τον βοήθησε υπερβολικά για να γίνει ο παίκτης που θαυμάσαμε σε αυτήν την διετία στην Φενέρμπαχτσε.

Ο πρώην παίκτης της Φενέρ παραχώρησε συνέντευξη στο τουρκικό Eurosport κι ανέφερε σχετικά με την εμπειρία του στη χώρα: «Όταν πήγα για πρώτη φορά στην Τουρκία, δυσκολευόμουν αρκετά. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα οπουδήποτε αλλού εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν ήθελα να κάνω κάποιο λάθος σε μία ομάδα που είχε στόχο την πρώτη θέση παντού.

Με την βοήθεια του κόουτς Ζέλικο, των συμπαικτών μου και των φιλάθλων, έγινα μέρος σπουδαίων αναμνήσεων. Τους ευχαριστώ όλους για τη διαρκή υποστήριξη».

Όσον αφορά στον «Ζοτς», τόνισε: «Με τον κόουτς Ομπράντοβιτς, μιλούσαμε συνέχεια για το μπάσκετ. Με βοήθησε να είμαι ο καλύτερός μου εαυτός στο παρκέ. Μου επέτρεψε να συνηθίσω τους κανονισμούς εδώ. Του είμαι ευγνώμων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ