Ο Mιλουτίνοφ θα ανεβάσει επίπεδο τον Τζέιμς

Ο Mιλουτίνοφ θα ανεβάσει επίπεδο τον Τζέιμς

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς για τα επόμενα τρία χρόνια και όσα κερδίζει ο Δημήτρης Ιτούδης στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την στιγμή που θα δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Μίλου.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε τον Κάιλ Χάινς μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας, την ώρα που θα γέμιζε για τα καλά την ρακέτα της με την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ από τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αυτήν την στιγμή έχει να μετρά την απώλεια του αγαπημένου του αρχηγού ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει Αρμάνι. Ομως είναι στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ηγέτη του στην επίθεση, του Μάικ Τζέιμς. Οπως είχε γράψει εξ αρχής το «10» ο Αμερικανός είχε δώσει τα χέρια με την ομάδα του στρατούΟ Τζέιμς συμφώνησε με τους Ρώσους για ακόμα τρία χρόνια και έτσι θα μπορέσει να συνεργαστεί με τον Μιλουτίνοφ, δημιουργώντας ένα φοβερό δίδυμο.

Ο Σέρβος σέντερ θα ξεκλειδώσει ακόμα περισσότερο τον Τζέιμς. Είναι ένας παίκτης που θα του ανοίξει διαδρόμους, αφού δεν γίνεται να τον αφήσεις ελεύθερο στη ρακέτα. Σε κάθε ντράιβ του Τζέιμς, η αμυνα είναι αναγκασμένη να μην του δώσει βοήθεια, γιατί ο Μίλου μπορεί να τελειώσει τις φάσεις με κάθε τρόπο. Παράλληλα θα τον κάνει πιο ομαδικό, αφού σε περίπτωση που υποπέσουν οι αντίπαλοι στο… σφάλμα του double team τότε ο Μιλουτίνοφ θα τροφοδοτείται από την Τζέιμς και είτε με κάρφωμα, είτε με ένα απλό χουκ, θα φορτώνει το καλάθι με ποντους.

Η ανανέωση του Τζέιμς είναι κατάσταση win win για την ΤΣΣΚΑ. Γιατί δημιουργεί ένα αξιοζήλευτο δίδυμο σε ψηλούς και κοντούς που μπορούν να είναι ρυθμιστές καταστάσεων στην επίθεση, την ώρα που ο Μιλουτίνοφ δεσπόζει στα ριμπάουντ και είναι ένας παίκτης ικανός και σε πικ εν ρο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ