Ο Καμπάτσο μένει στη Μαδρίτη

Ο Καμπάτσο μένει στη Μαδρίτη

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Φακούντο Καμπάτσο, ο Αργεντινός θα παραμείνει παίκτης της Ρεάλ.

Για το μέλλον του Φακούντο Καμπάτσο μίλησε ο ατζέντης του παίκτη, ο οποίος χαρακτήρισε τον Αργεντινό ως τον κορυφαίο γκαρντ στην Ευρώπη και είπε πως τούτη την ώρα δεν υπάρχει κάτι από το NBA και πως οι περισσότερες πιθανότητες είναι να παραμείνει στη Μαδρίτη.

«Στην Αργεντινή όλοι έχουν τεράστιες προσδοκίες να δουν τον Φακούντο στο NBA. Κι εγώ θα ήθελα επίσης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα», τόνισε ο Κλαούντιο Βιγιανουέβα, μιλώντας στο UCU Radio.

«Δεν με εκπλήσουν οι ειδήσεις για τον Κώστα Σλούκα, τα διαβάζω εδώ και αρκετές ημέρες, γιατί οι ομάδες προσπαθούν πάντα να βρουν τους καλύτερους παίκτες. Αρχικά, δεν το συσχετίζω με τον Φακούντο, αλλά είναι μια απάντηση που πρέπει να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης», πρόσθεσε ο Βιγιανουέβα.

«Ο Καμπάτσο είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη. Πριν από λίγα χρόνια το έλεγα και προσπάθησαν να μου πουν ότι έκανα λάθος. Σήμερα μπορώ αναμφίβολα να επιβεβαιώσω ότι είναι. Προσπάθησε να κάνει το άλμα στο NBA. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει σπείρει την αβεβαιότητα στο μέλλον του παγκόσμιου μπάσκετ και το ΝΒΑ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το salary cap θα μειωθεί, τα συμβόλαια θα είναι χαμηλότερα. Επιπλέον, ο Καμπάτσο αισθάνεται σημαντικός στη Μαδρίτη. Είναι βασικός παίκτης της ομάδας και τρέχων MVP των τριών εθνικών διοργανώσεων: Σούπερ Καπ, Κύπελλο και πρωτάθλημα», κατέληξε ο μάνατζερ του 29χρονου άσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ