Όλα δείχνουν ότι προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Σλούκας

Όλα δείχνουν ότι προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Σλούκας

Και τι να κάνεις; Να κάτσεις να περιμένεις; Πώς συνδέονται ο Ομπράντοβιτς, ο Καμπάτσο, ο Καλάθης, ο Τζέιμς με τα «ερυθρόλευκα» του Κώστα…

Έχετε διαβάσει για το φαινόμενο της πεταλούδας, βάσει του οποίου αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα; Πόσο μάλλον όταν έχουμε βαριά χαρτιά (κι όχι… πεταλούδες), πόσο μάλλον όταν δεν χρειάζεται να βγούμε από τα στενά όρια της ηπείρου. Όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, ακόμα κι αυτά που ΔΕΝ συμβαίνουν, οδηγούν τον Κώστα Σλούκα στο λιμάνι, να φορά ξανά τα «ερυθρόλευκα».

Τελευταία (χρονικά) είδηση είναι αυτή που έρχεται μέσω… Ιταλίας, η οποία θέλει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αποφασίζει μέχρι τις 15 Ιουνίου για το μέλλον του. Αυτή η ημερομηνία θεωρείται καταλυτική για το αν και κατά πόσο θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε. Προσέξτε: Δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει, απλά -αν ισχύει το ρεπορτάζ- πρέπει να αποφασίσει μέχρι τις 15 του μήνα.

Πώς επηρεάζει αυτό τον Σλούκα; Κανείς παίκτης δεν θέλει να περιμένει, ειδικά όταν πρόκειται για απόφαση ζωής. Βλέπετε, δεν συζητάμε για ένα συμβόλαιο, αλλά ενδεχομένως για τον τρόπο με τον οποίο θα κλείσει την καριέρα του, καθώς αν υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό θα είναι τριετής, άρα στην ουσία στο λιμάνι θα μείνει ως το τέλος της καριέρας του (νωρίς είναι ακόμα και μακριά πήγαμε).

Εμείς επιμένουμε (το κάναμε από την πρώτη στιγμή, όταν μας αντιμετώπιζαν με δυσπιστία) πως ο Ολυμπιακός έχει μοναδικό αντίπαλο τη Ρεάλ και πως ο Σλούκας δεν βγήκε ποτέ στην αγορά να ψάξει ομάδα. Θα μπορούσε να το κάνει κι ενδεχομένως να βρει με ευκολία το επόμενο συμβόλαιό του, όμως αφενός τιμά (ως το τέλος) τη συνεργασία με τη Φενέρμπαχτσε και την υπογραφή του, αφετέρου μοιάζει να έχει πάρει την απόφασή του.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο Τζέιμς (για τον οποίο πρώτοι σας ενημερώσαμε ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ) μένει στη Μόσχα, ο Καλάθης ετοιμάζεται να ενταχθεί στο μεγαλύτερο (ίσως) κλαμπ του κόσμου (Μπαρτσελόνα), ο Καμπάτσο προτιμά τη σιγουριά της Ρεάλ, ο Κάρολ άλλαξε την αρχική του απόφαση και θα παίξει άλλον έναν χρόνο, το Μιλάνο γέμισε την περιφέρειά του, ο Ουιλμπέκιν είναι το αστέρι της Μακάμπι, οπότε δεν έχουν μείνει και πολλές δουλειές για παίκτη του επιπέδου του Σλούκα. Ο οποίος, επαναλαμβάνω, δεν βγήκε στην αγορά να «ψαχτεί».

Επίσης, επιμένουμε, δεν είναι συνυφασμένη η επόμενη μέρα του Σλούκα με του Ομπράντοβιτς, όμως αντιλαμβάνεστε ότι από τη στιγμή που ο Ζοτς θα αποφασίσει στις 15 Ιουνίου, άντε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τα οφειλόμενα, να βρεθεί «χρυσή τομή», να μπει στην κουβέντα το πακέτο για την επόμενη μέρα. Δύσκολο να αντέξουν οι Τούρκοι το κόστος της παραμονής του Έλληνα διεθνή, ακόμα πιο δύσκολο να αφήσει να χαθεί ένας μήνας, βλέποντας τις πόρτες να κλείνουν, τη στιγμή που στον Πειραιά ετοιμάζονται να φωταγωγήσουν το λιμάνι για να τον υποδεχθούν, μόλις αποφασίσει να αφήσει πίσω του τον Βόσπορο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ