Σαρώνει την αγορά η Αρμάνι Μιλάνο, παίρνει (και) Σιλντς

Σαρώνει την αγορά η Αρμάνι Μιλάνο, παίρνει (και) Σιλντς

Το πλάνο του Έτορε Μεσίνα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Έναν «εργάτη πολυτελείας», τον Σαβόν Σιλντς, φέρεται να έχει κλείσει η Αρμάνι.

Να περάσει ο επόμενος. Η Αρμάνι Μιλάνο έχει… διαλύσει το μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει βγει στην αγορά και γεμίζει τα καλάθια της με πραμάτεια από το πάνω ράφι. Μετά τον Κάιλ Χάινς (επί του παρόντος η μεταγραφή της χρονιάς) και τον Μάλκολμ Ντιλέινι σειρά πήρε ο Σαβόν Σιλντς, μια μεταγραφή ουσίας κι όχι… αεροδρομίου.

Ο 26χρονος Δανός είναι… εργάτης πολυτελείας. Παίκτης, ο οποίος μπορεί να σκοράρει με άνεση (μέτρησε φέτος 9.5 πόντους), αλλά δεν κάνει μόνο αυτό (είχε 3.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ). Κι αν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θέλησε να τον κρατήσει στην Μπασκόνια, το Μιλάνο είπε «εχυαριστώ» και τον έκανε δικό του, αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ τού Sportando.

Σκληρός παίκτης, καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ, έρχεται να δείξει ότι ο Μεσίνα δεν έχει απλά… γεμάτο πορτοφόλι να διαχειριστεί, αλλά και πλάνο. Γιατί, αμέσως μετά τα δύο μεταγραφικά «μπαμ», πήγε σ’ έναν παίκτη ουσίας, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις, αλλά μπορεί να μείνει κι ένα βήμα πίσω, δίνοντας στους πρωτοκλασάτους χώρο, δίχως να χάσει ούτε τη διάθεση, ούτε το στοιχείο της προσφοράς. Και σε μια ομάδα, όπως δείχνει ότι θα είναι το Μιλάνο του 2021, παίκτες σαν τον Σιλντς κρατούν ισορροπίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ