Ιτούδης: «Παίζοντας στον Ολυμπιακό, ο Μιλουτίνοφ απέδειξε ότι είναι από τους καλύτερους ψηλούς»

Ιτούδης: «Παίζοντας στον Ολυμπιακό, ο Μιλουτίνοφ απέδειξε ότι είναι από τους καλύτερους ψηλούς»

Το εγκώμιο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπλεξε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Πριν λίγη ώρα οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τη ρωσική ομάδα για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο προπονητής του συλλόγου, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο σέντερ. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως στον Ολυμπιακό, ο Μιλουτίνοφ απέδειξε την αξία του και το γεγονός πως είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη, ενώ τόνισε πως ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ.

Δείτε τις δηλώσεις του Ιτούδη:

«Παίζοντας στον Ολυμπιακό, μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικούς προπονητές, ο Νίκολα απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη. Όταν μιλήσαμε, είπε ότι έχει το υψηλότερο κίνητρο να υπερασπιστεί τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ και να το αποδείξει στους φιλάθλους μας. Ο Νίκολα θα παίζει στην ίδια θέση όπου έπαιξαν πολλοί μεγάλοι ψηλοί, οπότε μπαίνει σε μια απαιτητική θέση. Είναι ενθουσιασμένος και έτοιμος να δεχτεί την πρόκληση. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι έτοιμος, και ο Θεός να τον διατηρήσει υγιή. Περιμένουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ