Μιλουτίνοφ: «Αγαπημένη μου ομάδα ο Ολυμπιακός, δεν είναι το τέλος»

Μιλουτίνοφ: «Αγαπημένη μου ομάδα ο Ολυμπιακός, δεν είναι το τέλος»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του με ένα πολύ όμορφο μληνυμα, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι η αγαπημένη του ομάδα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από μια πενταετία με τα ερυθρόλευκα και δεν γινόταν να μην πει το δικό του αντίο στην ομάδα που τον ανέδειξε και τους φιλάθλους της.

Ο Σέρβος σέντερ λοιπόν αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με ένα γεμάτο συναισθηματική φόρτιση μήνυμα, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες είναι η αγαπημένη του ομάδα, αλλά και πως δεν λέει αντίο αλλά «εις το επανιδείν».

«Ο Πειραιάς δεν είναι το μοναδικό… λιμάνι, αλλά για μένα είναι το ασφαλέστερο… Η Αθηνά δεν είναι η μόνη πόλη, αλλά? για μένα είναι η πιο όμορφη… Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά είναι ο αγαπημένος μου … Ωρίμασα μαζί σας… Ερωτεύτηκα εδώ… Δεν είναι το τέλος … δεν είναι το τέλος», αναφέρει ο 25χρονος άσος.

Δείτε την ανάρτηση του:

View this post on Instagram

Piraeus is not the only port, but for me the safest … Athens is not the only city, but for me the most beautiful … Olympiacos is not the only club, but my favorite … I have matured with you … I fell in love here … It is not the end … It is not the end… Ο Πειραιάς δεν είναι το μοναδικό λιμάνι, αλλά για μένα το ασφαλέστερο … Η  Αθήνα δεν είναι η μόνη πόλη, αλλά για μένα η πιο όμορφη … Ο  Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά ο αγαπημένος μου … Έχω ωριμάσει μαζί σου … Ερωτεύτηκα εδώ … Δεν είναι το τέλος … δεν είναι το τέλος …

A post shared by Nikola Milutinov (@nikola_milutinov11) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ