Πάουελ: «Δεν έχω ζήσει καλύτερη ατμόσφαιρα από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Πάουελ: «Δεν έχω ζήσει καλύτερη ατμόσφαιρα από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Ο παλαίμαχος φόργουορντ/σέντερ δεν ξεχνάει τις στιγμές που έζησε στον Πειραιά και τους Ερυθρόλευκους, με τους οποίους σήκωσε την Ευρωλίγκα.

Ήρθε το 2013 για να αντικαταστήσει τον Τζόι Ντόρσεϊ, βοήθησε αρκετά και με τον Ολυμπιακό κατέκτησε την back to back Ευρωλίγκα του Λονδίνου.

Ο λόγος για τον Τζος Πάουελ, ο οποίος δεν θα ξεχάσει ποτέ την ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια όπως και στα ντέρμπι Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στο τρίτο επεισόδιο του “Hoop Tales” και τόνισε: «Δεν υπάρχει καλύτερη ατμόσφαιρα από αυτήν στην Ευρωλίγκα. Έχω παίξει σε τελικούς, έχω βρεθεί σε μεγάλα ματς, σε έβδομα μίας σειρά ή όπως αλλιώς μπορείτε να τα φανταστείτε σε σπουδαιότητα. Δεν έχω βρεθεί όμως ποτέ σε ένα περιβάλλον όπως αυτό της Ευρωλίγκας ή την ατμόσφαιρα σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό!».

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Πάουελ έγραψε ιστορία καθώς έγινε  ο δεύτερος Αμερικανός παίκτης που μετά δύο τίτλους στο ΝΒΑ κατάφερε να κατακτήσει κι αυτόν της Ευρωλίγκας. Πρώτος ήταν ο Μπομπ ΜακΆντου, που μετά τους Λέικερς σήκωσε την Ευρωλίγκα με την Ολίμπια Μιλάνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ